Bestil billetter til Cabaret

Cabaret

Bal du Moulin Rouge og Lido de Paris er nok de mest kendte cabareter i verden. Billetter til deres shows "Féerie" og "Bonheur" kan købes her!

Cabaret
 
Moulin Rouge & cruise

Moulin Rouge & cruise

4.7
(3)

Vil du gerne gøre din tur til Paris endnu mere magisk? Prøv et aftencruise på Seinen efterfulgt af et spektakulært show på Moulin Rouge inkl. ½ flaske champagne. Sikre dig billetter, bestil hjemmefra!

Fra 1528 kr
Lido de Paris

Lido de Paris

4.7
(9)

Lido de Paris på Avenue des Champs-Elysées er en af de mest kendte cabareter i verden og et enestående show som har betaget publikum i årevis. Sikre dig de eftertragtede billetter, bestil i god tid!

Fra 674 kr
Crazy Horse

Crazy Horse

Oplev Crazy Horses show Désirs, inspireret af det endeløse tema kvindelighed. Showet består af en lang række æstetiske og visuelle levende billeder præsenteret af de legendariske og sensuelle Crazy Horse-dansere.

Fra 853 kr
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.1
(34)

Se den verdenskendte cabaret i Moulin Rouge. Det er en af de ting du bare må opleve, når du besøger Paris! Billetterne bliver revet væk til det uhyre populære show, så sikre dig dine billetter i god tid!

Fra 893 kr
Paradis Latin

Paradis Latin

Paradis Latin er den mest parisiske af alle de største cabareter med et 70% fransk klientel. Gør dig klar til en aften med lækker mad, champagne og storslået underholdning. Dette fantastiske show bliver ofte udsolgt i forvejen, så sørg for at bestille dine billetter i god tid.

Fra 528 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv