Bestil billetter til Louvre- & Orsay-museet

Louvre- & Orsay-museet

Oplev nogle af de største kunstskatte i verden på Louvre- og Orsay-museet i Paris. Her på siden kan du finde guidede ture eller bare indgangsbilletter, så du kan udforske Louvre eller Musée d'Orsay på egen hånd.

Louvre- & Orsay-museet
 
Louvre på egen hånd

Louvre på egen hånd

Nyd Louvre museet i Paris i dit eget tempo og lær mere om mesterværker som Mona Lisa med en informativ audioguide. Bestil dine billetter online og spring køen over til billetkontoret i Louvre!

Fra 308 kr
Montmartre og Louvre

Montmartre og Louvre

Nyd en tur der kombinerer to af Paris' mest elskede skatte: Det charmernede Montmatre-kvarter og Sacré Cœur, samt det verdensberømte Louvre Museum. Bestil din billet hjemmefra og spring køerne over!

Fra 623 kr
Guidet tur på Louvre-museet

Guidet tur på Louvre-museet

4.0
(1)

På denne guidet tur på Louvre i Paris, vil du se mange berømte værker, og samtidig have tid på egen hånd. Billetter til Louvre i Paris købes her!

Rundvisning på Musée d'Orsay

Rundvisning på Musée d'Orsay

Nyd en rundvisning på Musée d'Orsay i Paris! Musée d'Orsay, eller Orsay-museet, er kendt for den største samling af impressionistiske og post-impressionistiske malerier i verden og museet er et must-see for enhver kunstelsker der besøger Paris! Sikre dig din plads på denne fascinerende rundvisning, bestil hjemmefra!

Orsay-museet med audioguide

Orsay-museet med audioguide

Nyd et besøg på Musée d'Orsay i Paris! Det verdensberømte museum er særligt kendt for sin kæmpemæssige samling af impressionistiske og post-impressionistiske malerier. Din audioguide og kort vil føre dig til alle de største kunstværker! Bestil dine billetter hjemmefra og spring køen over til billetkontoret!

Paris museumskort - 2 dage

Paris museumskort - 2 dage

Få ubegrænset adgang til flere end 60 af Paris' mest populære museer og monumenter med Paris museumskortet! Kortet er gyldigt i to sammenhængende dage og tillader dig at spring køen over til nogle af de mest fantastiske seværdigheder og museums i og udenfor Paris. Kortet inkluderer Versailles-slottet, Orsay-museet og meget mere!

Paris museumskort - 4 dage

Paris museumskort - 4 dage

Få fire dages ubegrænset adgang til over 60 af Paris' mest besøgte museer, monumenter og mere med Paris museumskortet! Kortet giver dig adgang til Versailles-slottet, Orsay-museet og meget mere! Kortet er gyldigt i fire sammenhængende dage. Køb dit Paris museumskort her!

70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv