Eiffeltårnet m. spring-køen-over og Seine cruise

Eiffeltårnet m. spring-køen-over og Seine cruise

Pris fra 449 kr

Spring køen over til Eiffeltårnet og nyd herefter en 1 times cruise ned af Seinen. Hvorfor bruge 2-4 timer i køen til Eiffeltårnet, når du kan ha' billetten med hjemmefra, og samtidig opleve en smuk og oplysende cruise ned af Seinen.

Højdepunkter:
- Spring køen over til Eiffeltårnet
- Bliv så længe du har lyst
- Prioriteret indgangsbilletter til 2. etage af Eiffeltårnet
- Nyd en 1 times cruise ned af Seinen

Spar tid med spring-køen-over!
Alt du skal gøre er at bestille dine billetter hos os online og tage dem med til Paris. Når du så kommer til dagen for tid besøg mødes du med vores repræsentant og ombytter din e-billet til din billet til Eiffeltårnet med spring-køen-over. Du vil herefter blive fulgt hen til den proriterede indgang, så du kan spring køen over og brug din tid på at udforske Eiffeltårnet frem for at stå i kø!

Dine billetter giver dig ekspresadgang til 2. etage af Eiffeltårnet, så du ikke behøver at stå i kø. Ønsker du at købe billetter til toppen af Eiffeltårnet (3. etage) kan du gøre det i billetkontoret på 2.etage. Du bør dog forvente at der kan være kø ved billetkontoret på 2. etage, og denne kø kan du ikke springe over.

Med flere end 7 milioner besøgende hvert år er Eiffeltårnet et af de mest besøgte monumenter i verden. Du vil helt sikkert værdsætte at kunne spare 2 til 4 timer af din tur til Paris med spring-køen-over!

Et cruise ned af Seinen er en magisk og tidsløs oplevelse. Båden sejler fra Quai de la Bourdonnais, ved foden af Eiffeltårnet.
Her vil Bateaux Parisiens mandskab tage imod dig til en 1 times smuk cuise ne af Seinen.

Du kommer til at se, og høre, og de smukke og historiske bygningen langs Seinen, så som: Louvre Museet, Notre Dame, Orsay Museum m.m. også får du også set Eiffeltårnet fra et helt andet perspektiv
Audioguiden er bl.a. tilgængelig på: Engelsk, fransk, spansk, tysk samt mange andre sprog.

Hvis du godt kunne tænke dig en sightseeingtur rundt i Paris inden din tur op i Eiffeltårnet, så er vores Eiffeltårnet og sightseeingtur måske det du leder efter!

Kom ikke for sent
Din billet er kun gyldig på den præcise dato og tidspunkt du har booket til. Personalet i Eiffeltårnet kan nægte dig adgang, hvis du ikke kommer til tiden. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Når din bestilling er bekræftet, vil du modtage din e-billet per e-mail. Den skal du bare printe den ud og tag den med til Paris, hvor du skal ombytte din e-billet hos vores guide ved Eiffeltårnet.

Hvor lang tid må jeg være i Eiffeltårnet?
Du må blive i Eiffeltårnet lige så kort eller lang tid du har lyst. 

Findes der børnebilletter?
Nej, men børn mellem 0-3 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

 

Bestil billetter

Vælg dato
Eiffeltårnet m. spring-køen-over og Seine cruise Info

Eiffeltårnet m. spring-køen-over og Seine cruise
Champ de Mars,
75007 Paris

Info

Eiffeltårnet m. spring-køen-over og Seine cruise
Dagligt, afgangstider afhænger af sæson.

Vejviser

Vejviser
Metro: École Militaire / Bir Hakeim

70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv