Udenfor Paris

Når du er i Paris, hvorfor så ikke også besøge områderne omkring Paris, der alle kan nås med bus! Her kan du bestille billetter til det smukke Giverny og se Monets haver, eller tage på en guidet tur til Normandiet og D-dags strande! Eller hvad med at besøge det fantastiske Mont Saint Michel, deltage i en Champagne eller vinsmagningstur til Reims eller Burgundy? For ikke at glemme vores familieturer til Disneyland Paris eller Asterix Park lige udenfor Paris!

Udenfor Paris
 
Asterix Park®

Asterix Park®

Besøg Asterix Park ved Paris på denne guidede endagstur fra Paris til Asterix Park Paris. Bestil billetter til Asterix Park Paris her!

Fra 544 kr
Outlet Shopping Paris

Outlet Shopping Paris

Besøg La Vallée Village outlet shopping udenfor Paris på denne bustur fra Paris og spar mange penge. Bestil dine billetter online her!

Fra 175 kr
Champagnesmagning i Reims

Champagnesmagning i Reims

Nyd en heldagstur i champagnens navn! Denne tur appellerer særligt til champagnekendere. Turen er en kombination af både teknisk og generel information krydret med champagnesmagning.

Fra 1222 kr
Disneyland® med bus

Disneyland® med bus

3.0
(1)

Besøg Disneyland® Paris! Med billetterne med hjemmefra kan du hoppe på bussen fra Paris til Disneyland og springe de lange køer over til Disneyland® Park og Walt Disney Studios Park.

Fra 892 kr
Giverny og Monét

Giverny og Monét

Fuld guidet tur fra Paris til Giverny for at besøge Monets berømte haver og huse. Billetter til Giverny og Monets hus her!

Fra 760 kr
Normandiet og D-dag

Normandiet og D-dag

Nyd en heldagstur fra Paris til D-Dagens Normandiet! Oplev Pointe du Hoc, Omaha strand, Arromanches og Juno strand. Det er den ultimative heldagstur for enhver der er interesseret i Anden Verdenskrig. Bestil dine billetter online!

Fra 1648 kr
Tur til Mont-Saint-Michel klosteret

Tur til Mont-Saint-Michel klosteret

Nyd en heldags guidet bustur fra Paris til Mont Saint-Michel klostret. Billetter til denne guidede tur kan købes her!

Fra 1555 kr
Disneyland® med spring-køen-over

Disneyland® med spring-køen-over

Køb indgangsbilletter til Disneyland® Paris hjemmefra og spring køen over til billetkontoret i både Disneyland® Park og Walt Disney Studios Park. Det er garanteret sjov for hele familien!

Fra 713 kr
Fontainebleau Slottet

Fontainebleau Slottet

Køb billetter til Fontainebleau Slottet og oplev en del af Frankrigs historie, når du besøger dette fantastiske slot med en guide. Gå en tur i den smukke have og gå på opdagelse blandt de smukke bronzestatuer. Køb billetter til Fontainebleau Slottet her!

Fra 604 kr
Bustur til Mont-Saint-Michel

Bustur til Mont-Saint-Michel

Besøg et af Frankrig mest ikoniske steder, den UNESCO-fredet ø Mont-Saint-Michel og udforsk det enestående middelalderkloster på øens højeste punkt. Turen er uden guide, så du kan frit sammensætte din egen tur. Transport til/fra Paris og indgangsbillet til klosteret er inkluderet.

Tur til Somme-slagmarkerne

Tur til Somme-slagmarkerne

Tag på en guidet tur til slagmarkerne i Somme og hør om, hvad der skete i området under Første Verdenskrig. På denne historiske tur vil du besøge de mest centrale slagmarker, historiske landemærker i regionen og det første museum dedikeret til Første Verdenskrig. Det er et must for enhver historieinteresseret!

70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv