Versailles

Besøg det smukke Versailles-slot og de omkringliggende franske, barokhaver. Vi tilbyder ture fra Paris til Versailles, rundvisninger på slottet og i haverne og ture med de spektakulære springvandsshows.

Versailles
 
Versailles og Paris

Versailles og Paris

Oplev Paris og besøg Versailles slottet på denne guidet tur til Versailles og rundt i Paris. Bestil dine billetter til Versailles og Paris her!

Fra 812 kr
Tur til Versailles

Tur til Versailles

3.4
(7)

Besøg Versailles Slottet! Køb dine billetter hjemmefra og nyd godt af transport til/fra Paris og Versailles og spring den lange indgangskø over til slottet.

Fra 466 kr
Cykelsightseeing i Versailles

Cykelsightseeing i Versailles

Cykelsightseeing i Versailles er den perfekt måde at udforske det over 8.000.000 m2 royale område. Du vil opleve Versailles højdepunkter fra en cykel, så du slipper for at vade dig selv helt udkørt i det kæmpemæssige område. Bestil din cykeltur rundt i Versailles her!

Fra 682 kr
Bustur til Versailles

Bustur til Versailles

Hop på Versailles Ekspressen og bliv transporteret til Versailles-slottet nemt og bekvemt. Forudbestil dine billetter hjemmefra og sikre dig din plads på Versailles Ekspressen!

Morgentur til Versailles

Morgentur til Versailles

Nyd en fascinerende guidet tur til det historiske Versailles-slot og lær om Solkongen, Louis XIV. Turen inkluderer transport frem og tilbage fra Paris. Efter din rundvisning rundt på slottet, kan du nyde tid på egen hånd til at udforske de smukke franske haver i dit eget tempo. Bestil din plads på denne populære tur hjemmefra!

Tur til Versailles med springvandsshow

Tur til Versailles med springvandsshow

Nyd en af de bedste ture til Versailles-slottet, som inkluderer en rundvisning inde på slottet, en tur i de vidunderlige franske haver og et spetakulært springvandsshow med barokmusik og lys. Sørg for at bestille din plads på denne populære tur hjemmefra!

Heldagstur til Versailles & Trianon

Heldagstur til Versailles & Trianon

Nyd en guidet tur til Versailles og slottets smukkeste værelser. Din tur vil du få tid til at spadsere rundt i haverne inden din frokost i en restaurant tæt på den store vandkanal. Anden del af turen inkluderer en rundvisning i både Petit og Grand Trianon. Bestil din tur her og spring køen over til Versailles og Trianon.

70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv