Bestil billetter til Cabaret

Cabaret

Bal du Moulin Rouge og Lido de Paris er nok de mest kendte cabareter i verden. Billetter til deres shows "Féerie" og "Bonheur" kan købes her!

Cabaret
 
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.1
(37)

Se den verdenskendte cabaret i Moulin Rouge. Det er en af de ting, du bare må opleve, når du besøger Paris! Billetterne bliver revet væk til det uhyre populære show, så sikre dig dine billetter i god tid!

Fra 866 kr
Lido de Paris

Lido de Paris

4.6
(10)

Lido de Paris på Avenue des Champs-Elysées er en af de mest kendte cabareter i verden og et enestående show som har betaget publikum i årevis. Sikre dig de eftertragtede billetter, bestil i god tid!

Fra 701 kr
Crazy Horse

Crazy Horse

Oplev Crazy Horses i Paris! Showet består af en lang række æstetiske og visuelle levende billeder præsenteret af de legendariske og sensuelle Crazy Horse-dansere. Bestil dine billetter her!

Fra 701 kr
Paradis Latin

Paradis Latin

Paradis Latin er den mest parisiske af alle de største cabareter med et 70% fransk klientel. Gør dig klar til en aften med lækker mad, champagne og storslået underholdning. Dette fantastiske show bliver ofte udsolgt i forvejen, så sørg for at bestille dine billetter i god tid.

Fra 619 kr
Moulin Rouge & cruise

Moulin Rouge & cruise

4.7
(3)

Vil du gerne gøre din tur til Paris endnu mere magisk? Prøv et aftencruise på Seinen efterfulgt af et spektakulært show på Moulin Rouge inkl. ½ flaske champagne. Sikre dig billetter, bestil hjemmefra!

Fra 1552 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv