Moulin Rouge

Moulin Rouge

Pris fra 866 kr

Lige siden 1889 har Moulin Rouge fortryllet og underholdt folk fra hele verden. Det er en af de ting du bare må opleve, når du besøger Paris! Bestil dine billetter hjemmefra og overrask din familie, venner eller bedre halvdel med et show uden sammenligning!

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til det populære show i Moulin Rouge
- Oplev et enestående show
- Spring køen over til billetkontoret
- Nyd en skøn middag eller champagne 

Oplev et ægte fransk can can show
Beundre den imponerende gruppe af 60 kunstnere fra hele verden, som sammen opfører den legendariske carbaret kaldet Féerie.

Féerie er et spetakulært to timers show fyldt med fjer, similisten, glimmer, storslåede opgivelser, akrobater, original musik - og naturligvis den famøse franske can can dans! 

Showet repræsenterer fransk kultur, energi og stemning! 

På Moulin Rouge kan du nyde en aften med traditionel fransk gastronomi; refinerede retter serveret sammen med Moulin Rouges officielle drink - champagne. 

Du kan vælge imellem to typer billetter: Féerie & champagne eller middag & Féerie.  

Du kan se de forskellige menuer her:
Mistinguett menuen
Toulouse-Loutrec menuen 
Belle Epoque menuen
 
- Jule menuen 

Hvordan får jeg mine billetter?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Moulin Rouge. 

Hvornår starter showet?
Showet spiller dagligt kl. 21 og kl. 23. Hvis du har bestilt billetter med middag, bliver din middag serveret kl. 19 og kl. 21 starter showet. 

Uanset hvad du vælger, er det en rigtig god idé at møde op ca. 30 min. før. 

Hvor lang tid varer showet?
Showet varer 2 timer. 

Er der en dress code?
Ja, din påklædning skal være smart og afslappet. Slips, jakkesæt eller kjole er valgfrit. Jeans, shorts og sneakers er ikke tilladt. 

Er børn tilladt i Moulin Rouge?
Moulin Rouge er ikke egnet for børn, og børn under 6 år er ikke tilladt. 

Vigtig information:
- Moulin Rouge er meget populært, og kan ofte være udsolgt fredag og lørdag lang tid i forvejen. Så jo før du bestiller, jo bedre er dine chancer for at få billetter, og kan du andre dage end fredag og specielt lørdag, så bør du overveje at bestille til disse dage.

 

Fantastisk 4.1

4.1 37 kundekommentarer
God mad og godt show

Vi havde forudbestilt mad incl ½ flaske champange og show. Man sidder ganske tæt dog uden at det var et problem. Skønt der var mange mennesker så kom maden hurtigt og den var god. Vi byttede champagnen til hvidvin. Vi sad ganske tæt på scenen. Showet var helt fantastisk. En kombination med flotte showgirls i elegante kostumer samt artister. Det kan vi godt anbefale.

John skov, Skovlunde
LØR, 30 SEP 2017
4.1
God mad og godt show

Vi havde forudbestilt mad incl ½ flaske champange og show. Man sidder ganske tæt dog uden at det var et problem. Skønt der var mange mennesker så kom maden hurtigt og den var god. Vi byttede champagnen til hvidvin. Vi sad ganske tæt på scenen. Showet var helt fantastisk. En kombination med flotte showgirls i elegante kostumer samt artister. Det kan vi godt anbefale.

John skov, Skovlunde
LØR, 30 SEP 2017
4.1
Dejligt oplevelse....

Dejlig oplevelse på Moulin Rouge. Stedet oser af fransk historie og entertainment...
Stedet kan klart anbefales..

Jan
LØR, 05 AUG 2017
4.1
Fantastisk show og særdeles nemt.

Ingen problemer med at finde stedet og udlevering af de endelige billetter og adgang og få sine pladser fungerede bare. Vi fik nærmest de bedste pladser helt oppe ved scenen hvor de flotte kostymer stod i kø med alle de flotte damer. Fantastisk og meget proffessionelt. Kan klar anbefales og med god champagne til

Eva, Herlev
LØR, 23 APR 2016
4.1
Godt show - men dårlige siddepladser med alt for lidt plads

Showet var rigtig godt. Men vi fik virkelig dårlige pladser. Man sad virkelig tæt og man kunne næsten ikke rykke på stolene. Heldigvis brokkede andre sig ved bordet og blev flyttet, så vi fik mere plads og dermed kunne se næsten hele showet!

Jannie, Søndersø
TIR, 29 MAR 2016
4.1
Elendige siddepladser

Jeg må erkende jeg ikke gik derfra med den oplevelse jeg havde forventet. Vi blev sat helt op af scenen ude til siden og med ryggen til. Derved havde men danserne helt oppe i nakken og fik deres fjerboaer i hovedet. Ikke fedt!!!!........meget af forstillingen følte man kun man så deres fødder/ben og endte med at have ondt i nakken bare for at kunne se lidt af det. IGEN IKKE FEDT!!!!.....hver eneste gang de kom løbende sad man og dukkede sig af frygt for at blive ramt.....alt i alt ikke i orden :-(

Lene, Køge
TIR, 08 MAR 2016
4.1
Lækkert kød

Var en oplevelse. Godt kød på tallerknen og ganske fornuftigt optræden. Dog synes vi at forretten var noget trist i forhold til resten. Super service lige fra pigen i billetkontrollen som hurtigt fandt en plads til os da det viste sig vi havde taget fejl af datoerne og var en dag for tidlig på den til tjeneren som sørgede for at champagne glasset aldrig var tomt

Linda, Copenhagen n
LØR, 23 JAN 2016
4.1
Skøn oplevelse

fint show. vel arrangeret, meget lidt plads v bordene, til gengæld god stemning og en hel flaske champagne :-)

Gitte, Copenhagen
TIR, 04 AUG 2015
4.1
Festlig og flot

Festlig og flot men maden er la la

Grete, Helsinge
LØR, 18 APR 2015
4.1
Nemt at bestille hjemmefra

Det var super at have "billetterne" med hjemmefra, som man fik udskiftet til rigtige billetter ved indgangen. Alt gik smidigt og uden problemer. Fantastisk show som man bør unde sig selv, hvis man alligevel er turist i Paris.

Gitte, Vittsjö
ONS, 15 APR 2015
4.1
Imponerende og farvestrålende

Moulin Rouge er absolut et besøg værd, når man er i Paris. Det er et storslået show helt i særklasse. Ikke noget man oplever andre steder. Hele oplevelsen med lokaler, tjenere, champagnen og det farvestrålende og meget sprudlende glade show er pengene værd.

Gitte, Vittsjö
ONS, 15 APR 2015
4.1
En underholdene, men trang oplevelse

Vi nød et rigtig fint show med veloplagte performere. En god blanding af fejende flotte danse,- sangnumre og dygtige artister. Flotte kostumer og traditionsrige rammer. Desværre sad vi som sild i en tønde, det er slet i orden at klemme 6 voksne sammen om et lille bord og rummet var proppet til bristepunktet.

Joan skov, Randers sø
SØN, 05 APR 2015
4.1
Moulin Rouge

Det var en fantastisk forestilling selvom vi ikke så den forfra men lidt fra siden.Til gengæld kunne vi se danserne helt tæt på og deres mimik. Men ventetiden på fortovet udenfor inden forestillingen kl 23.00 var ikke rar og alt for lang. Godt det ikke regnede. Forestillingen startede heller ikke til tiden. Men alt i alt en uforglemmelig oplevelse.
Hilsen Mette og Ruth Lene fra Esbjerg

Ruth lene, Esbjerg
TIR, 21 OKT 2014
4.1
Fantastisk oplevelse & show

De lidt dyre billetter var pengene var - god service - imponerende show der havde en god varighed - sjove indslag som adskilte de forskellige danse - alt i alt var det for os en rigtig god aften

Niels, Nyborg
TIR, 21 OKT 2014
4.1
Imponerende show!

Virkelig et flot og imponerende show! Masser af farver, musik og bare bryster :) Dog er det ikke på nogen måde vulgært, da alle kvinderne er naturlig smukke.
Det er en god blanding af show, underholdning, musical, dans og akrobatik. Det eneste minus er, at de bruger levende dyr i deres show, hvilket på ingen måder er nødvendigt. Det drejer sig om små ponyer og store slanger. Fuldstændig uacceptabelt og det var også de numre, som fik aller mindst applaus.

Lisbet, København nv
MAN, 06 OKT 2014
4.1
Fantastisk varite' i et højt tempo

Bør opleves af alle, som besøger Paris

Eilif, Vanløse
SØN, 21 SEP 2014
4.1
Fantastisk

Personale var yderst venlige og hjælpsomme. Showet var intet mindre end fantastisk. Virkelig flot og underholdende. Champagnen smagte rigtig godt.

Peter, Løgstrup
SØN, 14 SEP 2014
4.1
Moulin Rouge er et must!

Fantastisk show med dygtige dansere og performers. Der manglede måske lidt mere nostalgisk can-can-dans.

Personalet i receptionen er meget proffessionelle.

Poul, Aabenraa
SØN, 14 SEP 2014
4.1
Moulin Rouge - super professionelt show

Det var enkelt at bestille billet, og MR håndterede det store antal gæster venligt og professionelt. Imponerende logistikoperation. Selve showet var professionelt, og levede absolut op til forventningerne. Det var strømliniet og glat, uden de store variationer over de næsten to timer det varede. Da vi fik den klassiske, parisiiske can can faldt det på plads. Fin aften.

Gert, Frederiksberg c
TOR, 28 AUG 2014
4.1
Flot oplevelse

Moulin Rouge var en lækker oplevelse. Jeg vil helt klart anbefale det til andre. Man skal bare være forberedt på at man sidder på meget lidt plads.
Showet er dog så godt at man stort glemmer at man er lidt klemt.

Dorthe, Frederiksberg
TIR, 26 AUG 2014
4.1
Mourinho Rouge. Dinner and show

Vi bestilte billetter til middag og show på Moulin Rouge igennem parisbilletter. Efter bestillingen gik der en dag hvor vi modtog en mail som bekræftede at vores bestilling var gået i gennem. Ved ankomst til Moulin Rouge vi set vi vores billet som vi havde printet ud og blev vist hen til vores pladser. Det fungerede helt perfekt.

Jeg kan på det kraftigste anbefale at i tager ind og ser showet. Og at man tager en middag med. Selvom at det er en lidt dyr middag så er der en halv flaske champagne eller en halv flaske vin pr. Person med.og så får man automatisk nogle lid bedere pladser end dem som kommer efter middagen. Maden var meget god når man tager i betragtning at de skal lave mad til ca. 600 personer og så kan man også nyde stemningen de den specielle sal.

Og showet..... Helt fantastisk!!!

Martin, Lundby
SØN, 22 JUN 2014
4.1
Dyr og flot

Stort mem meget dyr

Robert, Glostrup
TIR, 10 JUN 2014
4.1
Vi sad som sild i en tønde, fuldstændig helt oppe på scenen næsten, det var meget trangt.

Showet er som altid godt men som sagt er det ikke optimalt at sidde ved scenekanten, hvor alle danderindernes fjer fejer hen omkring hovedet på en. det er ikke godt nok. Det er jo ikke billigt at gå 3 mennesker til show.

Hanne, Randers nø
TIR, 03 JUN 2014
4.1
Et must-see show, når man er i Paris :)

Moulin Rouge var helt fantastisk, flotte og dygtige dansere, sjove indslag med akrobatik, vilde stunts og fænomenal stemning i salen. Alle pengene værd og jeg ville se det igen hvis jeg skulle til Paris en anden gang.

Pladserne vi fik via denne bestilling var ligeledes førsteklasses..

Et must når man skal til Paris! :)

Maria, Odense c
SØN, 25 MAJ 2014
4.1
super show

Alt spiller på Moulin Rouge. Perfekt romantisk aften.

Michael, Galten
TIR, 13 MAJ 2014
4.1
Super god aften - super show!

Vi var meget tilfredse!

Peter, Hørsholm
LØR, 19 APR 2014
4.1
Forestillingen lever på navnet

Super nemt at bestille på parisbilletter.dk. Moulin Rouge er dog ikke så fantastisk som vi troede at det ville være. De optrædende virker trætte, upræcise og ude af takt i deres optræden. De spiller 2 forestillinger hver dag året rundt og det bærer forestillingen stort præg af. Det er tydeligt at De fleste kører deres optræden på rygraden.... igen og igen og igen !!! Det er et besøg værd (een gang) - men sæt ikke forventningerne for højt. Champagnen kunne forøvrigt let "byttes" til andre drikkevarer uden mer betaling. Vi var der uden middagen først... Stemningen og lyssætningen er forøvrigt super hyggelig :0)

Anette, Måløv
SØN, 13 APR 2014
4.1
Fantastisk show - men maden er ALT for dyr

Vi var til Moulin Rouge, og det var et helt fantastisk forrygende show - virkelig verdensklasse. Vi havde bestilt en menu sammen med showet, og maden var slet, slet ikke pengene værd.

Tove, Ringsted
TOR, 20 MAR 2014
4.1
Dejlig oplevelse

Parisbilletter fungerer fantastisk. Det var så nemt at finde ud af, hvor og hvordan man skal henvende sig.
Selve forestilling var meget sjov og underholdende, især slutning. Det bedste af det hele var stemning og atmosfæren på Moulin Rouge, man følte sig velkommen fra starten af, fik serveret en flaske champagne, som er indkluderer i prisen.., de små røde lamper over det hele, ligesom man blev flyttet i den anden tid.
I det hele taget var det en dejlig pengene værd oplevelse.

Snjezana, Maribo
TIR, 18 MAR 2014
4.1
Flot forestilling

Det var fantastisk nemt at bestille billetter til forestillingen via denne hjemmeside, og endnu nemmere at komme ind til forestillingen med bestillingssedlen, det tog ikke mange sekunder at henvise os til bordet, hvor der var perfekt udsyn til scenen. Forestillingen skulle vi se når vi skulle til Paris, den var flot og storslået i kostymer, dans og underholdning, men nok lidt for meget optrækkeri i prisen - 2 billetter til 1766 kr. incl. en flaske champagne, så er forestillingen også betalt. Desuden kostede det 4 euro at komme af med overtøjet og 10 euro for et program :-) men alt i alt en god oplevelse med god stemning.

Jette, Aalborg
TOR, 19 DEC 2013
4.1
Har man set filmen, vil man helt sikkert kunne lide den ægte vare!

Jeg havde givet min kæreste en Smartbox hvor vi skulle til Paris. Ved denne lejlighed ville vi (måske mest jeg) gerne ud og opleve en hel masse. Jeg er kæmpe fan af musicals og har derfor set filmen Moulin Rouge et par gange, eller 10! Og min kæreste er lidt af en drengerøv der ikke har noget imod at se på et par flotte damer, så selvfølgelig skulle vi da til Moulin Rouge og se en forestilling. Jeg forhørte mig omkring og var heldigvis ude i god tid, da jeg fik at vide at et for at se et show på Moulin Rouge skal der bookes billetter i hvert fald en måned før.
Jeg gik i krig på nettet og allerede ved min første søgning på Google , dukkede hjemmesiden her op. Den så professionel ud, og der lå nogle knald gode tilbud på.
Jeg fandt Moulin Rouge show hvor man desuden får en halv flaske champagne med pr. Person. Det var nemt at bestille og det eneste jeg efterfølgende så skulle gøre var at printe kvitteringen ud og medbringe den som billet.

Paris er rigtig nem at finde rundt i, hvis man tager det offentlige og er nogenlunde til at finde rundt på et kort. Mig og min kæreste havde bestilt show om fredagen til kl. 23, det vil sige uden mad, da vi synes det var for dyrt. Men vi tog stadig til Moulin Rouge med metroen fra Champs Elysée og stoppede på en station der hed Blanche. Moulin Rouge ligger lige ved siden af denne station hvor vi ankom kl. 19. Vi valgte at gå lidt ned ad gaderne for at finde dn restaurant inden forestillingen.

Er man utryg ved store neonlys der skriget sexshop langt fra sig, letpåklædte damer, showrooms og fedtglade mennesker? Så er det IKKE stedet!
Min kæreste og jeg synes det var en fed stemning og vi fandt en hyggelig lille restaurant og bagefter en bar hvor vi fik et par øl / drinks inden showet. På billetten står der at de åbner dørene en halv time før, så vi var der naturligvis 22.30. Desværre åbnede dørene først 23.30, så der var først showstart kl.00.
Man sidder meget tæt derinde, medmindre man sidder lige ved scenen. Og hvis man er mindre end 6 personer skal man være indstillet på at sidde sammen med andre.

Selve danserne synes vi var lidt ude af takt, men deres sang var rigtig flot. Artisterne imellem numrene gjorde sådan et flot arbejde og var meget dygtige.

Så på trods af den langeventetid, sene showstart, de ikke så taktfulde dansere var det helt sikkert pengene, og oplevelsen værd!!!

Helena, Hillerød
TOR, 19 SEP 2013
4.1
Næsten fantastisk

Små to årsager til at Moulin Rouge ikke får 5: Vi skulle stå længe i kø (husk evtl. paraply) og vi sad 6 ved et 4-mandsbord. Alt andet var "lige i skabet".

Pernille, Kokkedal
TIR, 17 SEP 2013
4.1
Pensionist

Fantastisk flot show og meget afvekslende. Det var pengene værd selv om det var sent.
Mange af sangene var genkendelige. Det var befriende at se de optrædende piger uden "tatoveringer" og "kunstige bryster".

Kjeld, Herlev
SØN, 15 SEP 2013
4.1
Super underholdning

Dyr men dejlig aften med meget dygtige artister og dansere.

Liva, Greve
LØR, 04 MAJ 2013
4.1
Supper fed oplevelse

Det var en super fed oplevelse at se Moulin Rouge. Der var også styr på det hele, det startede allerede med at jeg bestilte billetter hjemmefra, og de fik bare et stykke papir med mit navn, og vi fik afleveret jakker, og de fandt et bord som var reseveret i mit navn, så et stor ros til de medarbejder som arbejder i Moulin Rouge. Det kan kun anbefales at se showset og bestille billetterne hjemmefra.

Christina holst, Ballerup
MAN, 15 APR 2013
4.1
Sikke en fest!

Bestemt alle pengene værd.
Det er en speciel oplevelse, rigtig godt show.

Pernille, Valby
ONS, 10 APR 2013
4.1
Fin aften

En fin aften på Mouling Rouge med 2 retters menu kl. 19. Ikke overdådig men udmærket, dertil en halv flaske champagne eller vin efter eget valg. Vi valgte en rødvin, det var en udmærket Bordeaux vin.
Showet var 18 min. forsinket og det betød at tjenerne ikke kom og efterspurgte nye bestillinger in scenen blev trukket frem mellem bordene. Vi sad til venstre for scenen ved andet bord og helt op til scenekanten. Kunne se alle danserne i øjnene men fik ikke det store overblik over hele scenariet der foregik fra højre og venstre o.s.v.
Skal i til show i Moulin Rouge, så prøv at få billetter på første etage, muligvis er der ikke spisning der, ved det ikke.
Showet var flot sammensat og forløb i et fint tempo, temaet var fint også.
Husk busserne kører sidste tur 23,30, men metroen klarede vores hjemtur til Rue Monge.
God fornøjelse.

Else, Haarby
FRE, 22 MAR 2013
4.1

Bestil billetter

Vælg dato
Moulin Rouge Info
Moulin Rouge, ParisBilletter.dk

Moulin Rouge
Du bedes møde op 30 min. før start på:
Bal du Moulin Rouge
82, Boulevard de Clichy
75018 Paris

Info

Moulin Rouge
Show inkl. 1/2 fl. champagne;
Hver dag kl. 21:00 & fredag og lørdag kl. 23:00.
Middag & show;
Hver dag kl 19:00.

Vejviser

Vejviser
Benyt Metroen til Blanche Station

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv