Middagscruise

Gå ikke glip af det pragtfulde middagscruise i Paris med "Bateaux Parisiens". Nyd den dejlige frokost eller middag; "Paris Irresistible" ombord på bådens restaurant, mens du sejler forbi Paris mange attraktioner langs Seinen!

Middagscruise
 
Middag på Bistro Parisien & cruise

Middag på Bistro Parisien & cruise

Kombiner en middag med et sightseeingcruise og få det meste ud af din tid i Paris. Nyd en 2-retters middag i den smukke Bistro Parisien, som har en enestående udsigt til Eiffeltårnet og Seinen, efterfulgt af et sightseeingcruise. Forkæl dig selv, bestil din middag og cruise i dag!

Fra 297 kr
Middagscruise kl. 18.15

Middagscruise kl. 18.15

3.8
(5)

Sikre dig dine middagscruise-billetter hjemmefra og gør dig klar på en aften i romantikkens navn. Nyd en skøn traditionel fransk middag som solen går ned over Paris.

Fra 570 kr
Frokostcruise kl. 12.45

Frokostcruise kl. 12.45

4.5
(4)

Nyd en dejlig parisisk frokost på Seinen på dette frokostcruise. Oplev lidt af det franske køkken, mens du nyder udsigten til Paris' smukke bygninger og arkitektur.

Fra 487 kr
VIP-middagscruise kl. 20.30

VIP-middagscruise kl. 20.30

4.2
(17)

Prøv den ultimative middagsoplevelse i Paris på et cruise på Seinen! Dette VIP-middagscruise er en af vores mest solgte ture, og det er ikke uden grund. Lækker mad og fantastisk stemning! Sikre dig dine billetter til dette populære middagscruise hjemmefra!

Fra 817 kr
Frokost i Bistro Parisien & cruise

Frokost i Bistro Parisien & cruise

Nyd en dejlig frokost i den moderne, gennemsigtige bistro, som har en enestående udsigt til Eiffeltårnet og Seinen. Efter din frokost kan du nyde et sjovt sightseeingcruise på Seinen. Bestil din frokost og sightseeingcruise i dag!

Fra 277 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv