Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i DKK

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Orsay-museet: Audioguide

Fra 271 kr
Spring-køen-over til Musée d'Orsay og udforsk museet i dit eget tempo ved hjælp af en detaljeret audioguide og kort. På Musée d'Orsay vil du få mulighed for at opleve de enestående værker af Degas, Renoir, Manet og mange andre!

Højdepunkter:
- Oplev Musée d-Orsay i Paris
- Lær om impressionismen og kunsterne med en audioguide (Engelsk, fransk, spansk & tysk)
- Få et brugbart kort med gode råd til dit besøg 

Besøg Musée d'Orsay
Museet indeholder hovedsagligt fransk kunst fra 1848 til 1915, inklusiv malerier, skulpturer, møbler og fotografier. Det huser verdens største samling af impressionister og post-impressionisters mesterværker, inklusiv Degas, Manet, Renoir og mange andre kunstrere som Cézanne, Van Gogh og Gauguin. 

Få det meste ud af dit besøg med vores smarte kort, som anbefaler en rute som kan hjælpe dig med at planlægge dit besøg. Audioguiden giver dig en rundvisning på fire forskellige sprog spækket med information og anekdoter til at hjælpe dig med at få en bedre forståelse af historien og betydningen af nogle af de største mesterværker.  

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved Rivoli-kontoret 214 rue de Rivoli, 75001 Paris (fra april til oktober) eller Pyramides-kontoret 2 rue des Pyramides - 75001 Paris (fra november til marts)

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 2 timer. 

Findes der børnebilletter?

Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-17 år. Børn mellem 0-2 år er gratis ifølge med en betalende voksen.  

Vigtig information:
- Du vil blive bedt om at betale et depositum på €32 for audioguiden, som du vil få tilbage på vores kontor efter turen.  

Åbningstider

Sommer: Dagligt kl. 10, 12.30 & 14.45 (Pånær mandag, den 1. søndag i måneden + d. 1. maj) Vinter: Dagligt kl. 10, 12.30 & 14.45 (Pånær mandag, den 1. søndag i måneden + d. 25. dec)

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spring køen over

Åbningstider

Vejviser

Orsay-museet: Audioguide

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.