Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Tur til slottene i Loiredalen

Besøg tre af Loire Valleys mest berømte châteaux: Det sofistikerede Château d'Amboise, det charmerende Château de Chenonceau, bygget over floden Cher, og det majestætiske Château de Chambord. Det er en smuk tur tilbage til den franske renæssance i den UNESCO-fredede Loiredal. 

Højdepunkter

- Nyd en heldagstur til Loiredalen
- Besøg tre historiske slotte
- Nyd en dejlig frokost med drikkevarer inkl.
- Bliv hentet på dit hotel i Paris
- Nyd en lille turgruppe (max. 8 deltagere)

Hvad kan jeg forvente?

På køreturen fra Paris til Loiredalen vil du få mulighed for at slappe af og lytte til din chauffør og guide fortælle om dalen som er på UNESCOs verdensarvsliste. Du vil ankomme til Château d'Amboise omkring kl. 9.30. 

Château d'Amboise sidder på en klippesats. I det sene 15-tallet og tidligere 16-tallet, var slottet beboet af den kongelige familier under Kong Charles VIII og Francis I. Her vil du få cirka en time til at beundre slottets gotiske og renæssance møbler, de kongelige lejligheder, se kapellet der indeholde Leonardo Da Vincis gravsted og gå gennem de smukke haver med udsigt over floden Loire. 

Château de Chenonceau, også kendt som 'Kvindernes slot', blev bygget i det 16. århundrede og har været hjem til mange velkendte kvindelige franske artiskrater, såsom Diane de Poitiers og Catherine de Medici. Beundre det elegant møblerede værelserm gamle malerier og antikke tapet. Tilbring ca. en time på at udforske slottet på egen hånd samt grunden og de fine haver. 

Nsæte punkt er en dejlig frokost på enten Au Gâteau Breton restaurant (om vinteren) eller i Orangerie-glashuset (om sommeren), afhængig af årstiden. 

Efter din frokost vil din chauffør og guide tage dig til Château de Chambord, det største af alle slottene i Loiredalen. Her vil du tilbringe ca. en time og et kvarter. Slottet blev bygget til Kong Francis I af Frankrig i den 16. århundrede med hjælp fra mindre ringere end selveste Leonardo da Vinci. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Billetkategorier

Voksen (12+)
Barn (3-11)
Spædbarn (0-2): Gratis

Bestil

ons, 4 okt 2023

Live guide

Varighed: 12 timer

Afgangstider

Vejviser

Tur til slottene i Loiredalen

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.