Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Indgangsbilletter til Sainte Chapelle

Fra kr 99
Besøg det historiske monument i Paris, Sainte Chapelle, et arkitektoniske skattekammer fra den gotiske periode. Spring køen over med forudbestilte billetter og gå direkte ind i det smukke kapel. 

Højdepunkter:
- Spring køen over til Sainte Chapelle
- Udforsk kapellet på egen hånd
- Beundre de smukke farvede vinduer
- Lær mere gennem informationspanelerne 
- Nyd gratis indgang til børn under 18 år

Udforsk Sainte Chapelle i Paris
Sainte Chapelle var oprindeligt bygget for at huse levn fra kristus som blev samlet af monarken i gennem det 13. århundrede. Disse inkluderer et stykke af korset Jesus blev korsfæstet på og den Hellige Krone, som næsten forsvandt i begyndelsen af det 19. århundrede. 

Fra 1790 blev Sainte Chapelle begrænset til medlemmer af gjestligheden og tømt for sit indhold. Med tiden blev kapellet arkiv for nabobygningen Palais de Justice indtil en restorationskampagne startede med pres fra offentligheden. 

I dag er det ikke længere muligt at beundre de levn, som kapellet blev bygget til, da man mistede dem under den franske revolution. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til vores agent PARISCityVISION i Paris. 

Hvordan fungerer det?
Når du kommer til Paris, skal du ombytte dine e-billetter til de originale billetter hos vores agent PARISCityVISION, inden du besøger Sainte Chapelle. 

Hvor længe er min billet gyldig?

Din indgangsbillet til Sainte Chapelle er gyldig på den valgte dato. Du skal ikke tage dig af tidspunktet, da dette ikke er gældende for din billet. 

Findes der børnebilletter?
Nej, men børn under 18 år kommer gratis ind i følge med en betalende voksen. 

Billetkategorier

Voksen (18+)
Barn (4-17)
Spædbarn (0-3): Gratis

Vejviser

Indgangsbilletter til Sainte Chapelle

Adresse
2 rue des Pyramides 75001 Paris OBS: Du skal afhente dine billetter inden kl. 21, som indikeret i billetkategorien.

×