Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Versailles: Spring køen over - Alt inklusiv og havebesøg - 1 dag

3.7 (3)

Spring køen over til Versailles-slottet og gå rundt i de smukke haver. Med denne billet hører du alt om Frankrigs royale historie, da du også får en audio guide. Du kan endda tage børn under 18 med ind gratis!

Højdepunkter

- Spring køen over til Versailles-slottet
- Besøg slottets haver
- Lær om Frankrigs royale historie
- Lån en gratis audio guide
- Tag børn under 18 år med ind gratis

Hvad kan jeg forvente?

I begyndelsen var Versailles-slottet bare en mindre jagthytte, men blev af Solkongen, Louis d. 14., forvandlet til det storslåede palads, som det er i dag. Dengang var konger glorificerede. Som et eksempel herpå var kongens soveværelse i midten af paladset, og sengen var i midten af soveværelset. Alles øjne skulle være på kongen, og alle skulle bukke sig for ham. Derfor er paladset fyldt med masser af overdådige detaljer.

Når du når op til toppen af marmortrappen, kan du gå mod Kongens lejligheder eller Dronningens lejligheder - og dette er bare to af de områder, som du kan besøge. Der er også Kongens kammer, som er utrolig smukt indrettet, og selvfølgelig Spejlsalen, som engang var det sted, hvor man tog imod paladsets gæster. Herfra kan du også se de flotte haver.

Versailles-slottet er fyldt med guld og marmordetaljer, hvilket gør éns besøg lidt mere fortryllende. Men stedet har også set essentielle øjeblikke af Frankrigs historie udfolde sig. Der er for eksempel to porte ind til paladset; den anden port er den rigtige indgang, og den blev ødelagt under revolutionen.

Det kan også være svært at tænke på Versailles-slottet uden at tænke på Louis d. 16. og Marie-Antoinette. I løbet af dit besøg kan du gå ind på et værelse, hvor du kan se en dør i væggen - det var derigennem, at Marie-Antoinette flygtede. Gennem din audio guide kan du høre mere om hendes historie, revolutionen - og selvfølgelig den evige debat om sætningen "Lad dem spise kage." Var det faktisk noget, dronningen havde sagt - eller var det bare et rygte?

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur.

Billetkategorier

Voksen (18+)
Barn (0-17): Gratis

Bestil
Fra 145 kr

fre, 26 apr 2024

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spar tid - Spring køen over

Hvad er med i prisen?

- Spring køen over-billet til Versailles-slottet. 
- Adgang til haverne.
- En audio guide.
- Gratis entré for børn under 18 år.

Vejviser

Versailles: Spring køen over - Alt inklusiv og havebesøg - 1 dag

Adresse
Le Bar du Château 9 rue Colbert 78000 Versailles

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.