Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Disneyland Paris: Spring køen over

5.0 (1)

Disneyland Resort Paris er et sted for børn og familier - og for alle andre, der tror på glæde, håb og alle de gode ting i livet. Denne Disney Park kickstarter fantasien, drømmene og livsnydelsen hos alle, der besøger stedet. Spis på de hyggelige Disney restauranter, se de smukke prinsesser, mød Mickey Mouse og oplev det flotte fyrværkeri! Med denne billet springer du køen ved indgangen over. Et FASTPASS er inkluderet, så du endda kan få hurtigere adgang til nogle af forlystelserne!

Højdepunkter

- Spring de lange køer udenfor over
- Prøv 50 forskellige forlystelser indenfor
- Mød dine yndlings Disney helte
- Se paraderne og det flotte fyrværkeri
- Bestil en billet til enten én eller to af parkerne
- Nyd Disney magien

Hvad kan jeg forvente?

Oplev den ægte Disney magi ved at træde ind i parken, som rummer alt det, du har set i film og på TV. Særligt hvis du er Disney fan, er der masser af nye eventyr, der venter dig - kendte personer, du kan møde og nye ønsker, der kan gå i opfyldelse. Der er intet sted som Disneyland! 

Giv dig selv god tid til at hænge ud med Timon og Pumba på Restaurant Hakuna Matata, kom højt op og flyve som Peter Pan og mød alle dine yndlings Disney helte som Aladdin, Baloo, Buzz Lightyear og selvfølgelig selveste Mickey Mouse! Eller du kan tage imod en royal invitation og møde nogle af de smukke Disney prinsesser. 

Elsker du en tivoli-lignende stemning, så skal der selvfølgelig være tid og plads til at prøve en af de mange sjove forlystelser! Prøv blandt andet den vilde Big Thunder Mountain og rutchebanen Indiana Jones and the Temple of Peril. Føl dig lige så lille som Alice i Eventyrland ved at snurre rundt i kæmpestore tekopper i The Mad Hatter's Tea Cups! For de mindste og dem, der ønsker forlystelser uden for hurtig hjertebanken, kan Dumbo the Flying Elephant, Le Passage Enchanté d'Aladdin, hvor du udforsker en helt ny verden, og Pirates of the Carribbean bådturen anbefales.

Med denne billet springer du de lange køer udenfor over og har mere tid til at udforske magien ved denne skønne Disney Park og Walt Disney Studios. Inkluderet i billetten er et FASTPASS - alt efter hvad du vælger, kan du få adgang til én eller begge parker, og som en ekstra fordel kan du med dit FASTPASS få hurtigere adgang til nogle af forlystelserne. 

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med dig til Disneyland - eller vis din billet på din telefon.

Hvordan fungerer mit FASTPASS?
Hvis du får et PASS til én dag og én park, får du adgang til enten Disneyland parken eller Walt Disney Studios.
Hvis du får et PASS til én dag og to parker, får du adgang til Disneyland parken og Walt Disney Studios.

Hvordan kan jeg få hurtigere adgang til nogle af forlystelserne med mit FASTPASS?
Du går hen til forlystelsen, som du gerne vil prøve. Her indsætter du en adgangsbillet til Disney-parken i FASTPASS-maskinen ved indgangen til forlystelsen. Derefter modtager du en FASTPASS-billet, hvorpå du har fået et bestemt tidspunkt. Mens du venter, kan du gå rundt i parken og prøve en masse andre forlystelser. Du vender tilbage til forlystelsen på det tidspunkt, der er vist på din FASTPASS-billet og kan stige ombord i løbet af få minutter via den særlige FASTPASS-indgang.

Vigtig information

- Medbring venligst dit ID, da medarbejderne tjekker det ved indgangen.
- Sørg for at din telefon er fuldt opladt, da medarbejderne tjekker din billet, når du går fra en park til en anden.

Billetkategorier

Voksen (12+)
Barn (3-11)
Spædbarn (0-2): Gratis

Åbningstider

Disneyland Park: kl. 10:00-19:00.

Walt Disney Studios: kl. 10:00-18:00.

Hvad er ikke med i prisen?

- Hurtigere adgang ved alle forlystelserne.
- Mad og drikkevarer.

Bestil nu

Fantastisk: 5.0 – 1 Anmeldelser

"Bylo to skvělé."

Zaneta søn, 2 okt 2022

Bestil
Fra 554 kr

ons, 30 nov 2022

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Hvad er med i prisen?

- Spring køen over-billet til billetkontorets kø.
- Et PASS til en dag til enten en eller to parker.
- Hurtigere adgang til nogle af forlystelserne - med dit FASTPASS kan du booke adgang til nogle af forlystelserne på et særligt tidspunkt.

Åbningstider

Vejviser

Disneyland Paris

Adresse
Boulevard de Parc 77700 Coupvray

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.