Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Det Historiske Paris

Fra kr 470
Paris er en gammel by og blev skabt helt tilbage for ca. 2000 år siden på Cité øen (Ile de la Cité ). Turen ligger vægt på Paris’ kunst og historie, og turen inkluderer en køretur igennem den ældste del af byen!

Noget af det første du oplever på turen er Place Vendome (Vendome pladsen), det gamle Operahus (Opera Garnier ), Le Grand Louvre (Louvre museum), Hôtel de Ville (Rådhuset), Place de la Bastille (Bastille pladsen), Rue Saint-Antoine, Le Marais (Marais Distriktet), Quartier latin (Latinerkvarteret), Sorbonne, Collège de France, Panthéon, Jardin du Luxemburg og kirken Saint-Germain des Prés . Herfra er der kun en kort tur til Île de la Cité, hvor et guidet besøg starter inde i Notre Dame de Paris (Er der gudstjeneste vil guiden fortælle om katedralen og dens 3 portaler udefra, da det ikke er tilladt at tale inde i katedralen uden en gudstjeneste).

Efter Notre-Dame besøget går turen tilbage med båd (Batobus ) til PARISCityVISION kontoret, der ligger tæt på Louvre museum og Tuileries haverne.

Vigtig information :
- Turen er på Engelsk!
- Varighed: Næsten 4 timer
- Turen starter kl. 09:15 hver dag
- Er der gudstjeneste vil guiden fortælle om katedralen og dens 3 portaler udefra, da det ikke er tilladt at tale inde i katedralen
- Om vinteren eller når floden er for høj, kan hele turen foregår med bus og dermed er der ikke nogen bådtur
- Turen starter og slutter hos PARISCityVISION, 2 Rue Des Pyramides, 75001 Paris.

Billetkategorier

Voksen (18+)
Barn (3-17)
Spædbarn (0-2): Gratis

Åbningstider

Dagligt kl. 9.15. 

Åbningstider

Vejviser

Det Historiske Paris