Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Crazy Horse

4.1 (54)

Oplev et flot show på det ikoniske Crazy Horse i Paris. Det forførende kabaretshow bliver opført af de legendariske Crazy Horse-dansere - og showet er fokuseret på at fejre kvindekroppen! Du kan vælge mellem tre billettyper: Show med champagne, show og middag eller kun show.

Højdepunkter

- Oplev den unikke Crazy Horse kabaret
- Se et show, der er fokuseret på femininitet
- Lad dig blive fortryllet af den sensuelle dans
- Nyd showet alene, med champagne eller en middag

Hvad kan jeg forvente?

Lyset i salen dæmpes, spænding bliver til begejstring. Et spotlight rammer en kvindelig silhuet. Hun bevæger sig og begynder at danse sensuelt henover scenen. De farvede lys tænder, og det er tydeligt for alle i salen, at showet hos Crazy Horse i Paris officielt er begyndt! 

Stiletter, glitter, rød læbestift, små kostumer og sorte blonder er bare en lille del af det flotte show, du oplever hos Crazy Horse! Det er den mest ikoniske kabaret af alle de parisiske kabaretter - og det nuværende show 'Totally Crazy!' er lige så imponerende som det forrige. Showet er fyldt med farver, sjove effekter og er opskriften på Crazy Horses velkendte kreativitet og glamour i én lækker pakke!

Crazy Horse har været i branchen siden 1951, og publikummet går imponerede fra salen aften efter aften. Og da det er en ægte parisisk kabaret, der hylder kvindekroppen, vil du derfor se næsten fuldstændig nøgenhed og mange sensuelle danse. Det er glamourøst, forførende og dit blik klistrer sig til danserne på en måde, du måske ikke har oplevet før. Du bliver opslugt af deres elegance sådan, som kun et Crazy Horse show kan gøre det!

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også blot vise billetten på din mobiltelefon.

Hvilke pladser skal jeg vælge?
Du kan se salsplan for Crazy Horse her. Bemærk venligst, at du kan ikke bestille specifikke pladser eller borde – kun en kategori. Vi sælger ikke VIP-pladser på vores side.

Hvordan fungerer det, hvis jeg vælger 'Middag & Show'?
Hvis du vælger Middag & Show kan du nyde en lækker 3-retters menu, ½ flaske vin, ½ flaske mineralvand og kaffe eller te inden showet. Menuen varierer afhængigt af sæsonen. 

Middagen foregår på restauranten Fouquet's. Efter middagen går du til Crazy Horse for at nyde aftenens show. Det er en kort gåtur på ca. 10 minutter.

Vigtig information

- Der er en dress code: Din påklædning skal være smart og afslappet. Slips, jakkesæt og kjole er valgfrit. Jeans, shorts og sneakers er ikke tilladt.

Er dette noget for mig?

Crazy Horse-showet er ikke egnet for børn. Børn under 10 år er ikke tilladte på teatret. 

Åbningstider

Tjek venligst booking kalenderen for ledige datoer og tidspunkter.

Bestil nu

Fantastisk: 4.1 – 54 Anmeldelser

Bestil
Fra 853 kr

ons, 30 nov 2022

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Varighed: 1 timer 30 minutter

Hvad er med i prisen?

- Indgangsbillet til Crazy Horse.
- Showet 'Totally Crazy!'
- Afhængigt af dit valg af billet: Show, Show og Champagne, eller Middag og Show.

Åbningstider

Vejviser

Crazy Horse

Adresse
Crazy Horse 12 avenue George V 75008 Paris

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.