Frokost i Restaurant 58 Eiffeltårnet

Frokost i Restaurant 58 Eiffeltårnet

Pris fra 157 kr

Nyd en dejlig frokost på Restaurant 58 Tour Eiffel i Eiffeltårnet i hjertet af Paris. Maden er skøn og udsigten over Paris er fuldstændig fantastisk. Du får meget for pengene!

Højdepunkter:
- Nyd en skøn frokostbuffet i Restaurant 58 Tour Eiffel
- Tag et øjeblik til at nyde den panoramiske udsigt over Paris
- Elevatoren op til 1. etage er inkluderet i prisen
- Spring køen over med forhåndsbestilte billetter
- Køb billetter til toppen af Eiffeltårnet på stedet

Nyd en lækker frokost i Eiffeltårnet
Fuldend dit tur til Paris med en dejlig frokost i den berømte Restaurant 58 Tour Eiffel på 1. etage i Eiffeltårnet.

Når du ankommer til restauranten vil en værtinde vise jer ned til jeres bord og tage imod jeres bestilling af drikkevarer. Herefter går du op til buffeten ved køkkenet og sammensætter din frokost.

Vælg 3 retter inkl. drikkevarer, du kan se et menueksempel HER.

Hvis du har lyst til at komme højere op i Eiffeltårnet, kan du købe billetter til både 2. og 3. etage herfra og spring køen over. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Eiffeltårnet. 

Hvad tid bliver frokosten serveret?
Du kan vælge mellem at bestille billetter til frokostserveringen kl. 12 eller kl. 13.30. Du bedes hente dine frokost- og elevatorbillet senest 30 min. før din bestilte frokosttid.

Hvor lang tid har jeg mit bord?
Du har dit bord i ca. 1½  time.

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter for børn mellem 0-12 år. 

 

Rigtig God 3.5

3.5 16 kundekommentarer
Dejlig oplevelse

Kan anbefale at bestille frokost i Eifeltårnet. Man slipper for den store kø og kan få et veltillavet måltid, med god betjening, mens man nyder udsigten. Er man modig kan man med tilkøb komme helt i toppen.

Lone, Hjallerup
LØR, 30 APR 2016
3.5
Frokost i Eiffeltårnet

Der stod på billetten at vi skulle komme 30 minutter før, da vi kom bad de os vente til 5 min før. En 3 retters menu serveres i en kurv så alt kommer ind på samme tid, tjeneren sagde vi skulle betragte det som en picnic, det er ikke helt hvad vi forventer når man samtidig beder os om en dresscode. Maden var okay men hovedretten kunne jeg selv ha lavet bedre og jeg ikke en speciel god kok. Lidt tarveligt at der står man efter maden kan købe billet til 2 og 3 sal fra restauranten. 3 sal er lukket om vinteren!!

Tanja, Koege
SØN, 17 JAN 2016
3.5
Dejlig oplevelse

Servicen var dejlig og maden var god, men ikke mættende.. (Måske egen skyld da jeg kun valgte 2 retters menu og ikke 3. Kan klart anbefale at prøve Restaurant 58.

Ida, Frederiksberg
TOR, 14 JAN 2016
3.5
God mad og rigeligt af det.

Kunne godt have tænkt mig at man kunne vælge kun 2 retter. Hvorfor skal man betale for 3 retter når man kun kan spise 2. Man kunne ikke sidde og nyde maden. Hvis en var færdig blev alt fjernet. Fx brødskålen, selvom gæsterne ikke havde taget deres brød. Det gik alt for hurtigt. Men hyggeligt at sidde og kikke ud, den korte tid det varede.

Jens peter, Tureby
TOR, 16 JUL 2015
3.5
Lækker mad, kølig atmosfære, og en dejlig udsigt over Paris

Hvis man vil op i Eiffel tårnet uden at skulle vente i timevis i kø, skal man huske at bestille billet i forvejen. Hvorfor ikke krydre oplevelsen med en frokost, så får man et dejligt hvil under klimatisk forhold, og en dejlig to eller tre retters menu. Man får et tidspunkt man skal møde ved elevatoren, og så går det igennem fast track lane til første sal. Vi var 2 voksne og 3 børn, på en dag med varme rekord, så det var ekstra dejligt at få et hvil. Maden var lækker og der var drikkevarer med i menuen, så vi nød den times tid eller så vi var der. Stedet bærer lidt præg at der kommer mange turister, men betjeningen var sød, så det kan bestemt anbefales at prøve det.

Lars høyer, Holbæk
LØR, 04 JUL 2015
3.5
Turistfælde-menu

Udsigten flot, adgang til Eiffeltårnet acceptabel - og maden på det jævne. Meget industrielt fremstillet.
Den stod i hvert fald ikke mål med prisen.

Lis, Brøndby
TOR, 04 JUN 2015
3.5
Nemt og bekvemt....

Maden er ikke noget at skrive hjem om :-) men opvejes af at man springer en del kø over ... og så er det utrolig nemt at få sin billet ved lugen under tårnet ved ankomst hvorefter vi suste lige op til 1. sal... bemærk at adgang til Restaurant 58 ikke giver mulighed for at komme videre op til øverste platform (eller 2. sal for den sags skyld) - og især til toppen, hvor man ikke kan tage trapperne vil det være genialt om man kunne købe adgang i een og samme omgang. Men super let at købe via Parisbilletter.

Susanne, Frederiksberg
MAN, 01 JUN 2015
3.5
Frokost med fordel

Køen for at komme op i Eiffel tårnet var vel på en lille times tid, vi gik direkte ind og med elevatoren op, blev modtaget af et flinkt personale og maden, der var flere retter at vælge imellem både til forret og hovedmenu samt et frivalg om en Øl/Vin/Vand, jeg kan anbefalede parisbilletten og denne måde at nyde Eiffeltårnet til en god pris på,

Bjarne, Hvalsø
SØN, 17 MAJ 2015
3.5
Restaurant 58

Pæn restaurant og fin service. Fik bord ved vinduet - det var så fint. Maden var til gengæld under standard for mad på et cafeteria.

Annette, Varde
FRE, 10 APR 2015
3.5
alt var planlagt

super oplevelse. alt var planlagt fra billetter til turen i Eiffeltårnet. ingen ventetid. rigtig god mad.

Anna, Bramming
LØR, 04 APR 2015
3.5
besøg 18.03.15

vi kom direkte med elevator til restaurant 58 efter at have bestilt frokost billetter på forhånd. der var mulighed for efterfølgende at komme højere op i tårnet. Frokosten blev serveret meget hurtigt i beholdere a´la picnic, men smagte fremragende. der var indeholdt en genstand i den rimelige pris samt kaffe til slut. Personalet var søde og imødekommende.

Kirsten, Vester skerninge
LØR, 21 MAR 2015
3.5
Dejlig oplevelse

Tog min kæreste med og det var en fed oplevelse. Vi fik vores billetter til elevatoren, køen gik umiddelbart hurtigt og kom på 1. etage. Vi fandt restauranten og få minutter efter blev vi ledt af en tjener til et bord ved glasvæggen. Det var dog ved den indre side af tårnet (havde håbet på den modsatte side), men ellers alt i alt en rigtig fin oplevelse, hvor vi til sidst gik op til 2. Etage og tog elevatoren til toppen!

Zhengzi, Søborg
TOR, 30 OKT 2014
3.5
Direkte adgang til Eiffeltårnet.

Vi ville booke adgang til Eiffeltårnet hjemmefra, men alle tider var optaget da vi forsøgte.
Jeg blev så opmærksom på ParisBilletter.DK, og bookede en frokost i Restaurant 58, primært for at undgå køen.
Bestilling, information inden afrejse, og udlevering af billetter ved Eiffeltårnet virkede upåklageligt.
Vi fik adgang til tårnet udenom den laaaange kø ved billetkontoret, og modtagelsen i Restaurant 58 fungerede også fint. Frokosten var OK, og selv om vi ikke var heldige at få tildelt en vinduesplads, var det en fantastisk oplevelse at nyde frokosten i Eiffeltårnet.
En rigtig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale.

Karl, Haderslev
MAN, 20 OKT 2014
3.5
Super frokost i Eiffeltårnet :-)

Vi bookede frokost i Eiffeltårnet hjemmefra via parisbilletter.dk og det fungerede simpelthen perfekt. Vi mødte op på pladsen, fik ombyttet vores voucher til billetter, udenom køen og direkte op i restauranten. Fin mad og fin betjening. Herfra gik vi op til 2. Etage og videre med elevatoren til toppen. Kan helt sikkert anbefales fordi man slipper for den kilometerlange kø til tårnet.

Lars, Danmark
MAN, 16 JUN 2014
3.5
Super udsigt

Fantastisk udsigt
Hurtig betjening
God mad

Niels, Kongerslev
SØN, 20 APR 2014
3.5
Frokost

VI nød den flotte udsigt og den fine betjening. Maden var god. Vi vil gerne anbefale Parisbilletter og nød specielt at vi bare skulle med elevatoren op uden kø :-)

Betina, Odense n
SØN, 14 JUL 2013
3.5

Bestil billetter

Vælg dato
Frokost i Restaurant 58 Eiffeltårnet Info
Frokost i Restaurant 58 Eiffeltårnet, ParisBilletter.dk

Frokost i Restaurant 58 Eiffeltårnet
58 Tour Eiffel
Eiffel Tårnet - 1. Etage
Champ de Mars, Paris 7

Info

Frokost i Restaurant 58 Eiffeltårnet
Frokost serveres hver dag kl 12:00 eller 13:30.

Vejviser

Vejviser
Tag metroen til Bir Hakeim station

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv