Aftensightseeing og sejltur

Aftensightseeing og sejltur

Pris fra 288 kr

Aften sightseeing og sejltur er en kombineret sightseeing tur rundt i Paris - By night! Du vil opleve store dele af Paris fra en bus og fra en cruise på Seinen!

Den første del af Illuminations and Cruise i Paris er en smuk bådtur ned af Seinen, hvor du vil opleve mange af Paris' monumenter oplyst fra Seinens bred.

Herefter giver Illuminations and Cruise dig rig mulighed for at udforske Paris, byens historie og dens kæmpe boulevarder med de mange levende cafeer og alle de fuldt oplyste monumenter, attraktioner og pladser så som: Place de la Concorde , Vendome , Operaen , L'église Madeleine , rue Royale , Champs-Elysees , Arc de Triomphe , Trocadero , Dome d'Invalides , Notre-Dame , Chatelet og Eiffeltårnet , for bare at nævne noget af de I vil se på denne aften tur rundt i Paris.

Individuelle hovedtelefoner med indtalte guide kommentarer bliver uddelt i bussen på følgende sprog: Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk og Hollandsk.

Hvis du godt kan lide indholdet af denne tur, men du også gerne vil en tur op i Eiffeltårnet, så er vores Aftensightseeing, cruise og Eiffeltårnet-tur måske noget for dig!

Længde på turen : Ca. 3 timer!

Aften sightseeing og sejltur / Illuminations and Cruise begynder og slutter ved 2 Rue des Pyramides 75001 Paris

 

Bestil billetter

Vælg dato
Aftensightseeing og sejltur Info
Aftensightseeing og sejltur , ParisBilletter.dk

Aftensightseeing og sejltur
Venligst mød op senest 30 min. før afgang på denne adresse:
PARISCityVISION
2 Rue de Pyramides
75001 Paris

Info

Aftensightseeing og sejltur
Turen starter hver aften kl.
1/4-31/10: 19:15
1/10-31/3: 19:00

Vejviser

Vejviser
Benyt Metro Linie 1 til "Tuileries" Stationen

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv