Aftensightseeing, sejltur og Eiffeltårnet

Aftensightseeing, sejltur og Eiffeltårnet

Pris fra 532 kr

Oplev Paris på denne aftentur og se byen i et helt nyt lys. Turen inkluderer en tur op i Eiffeltårnet, hvor du får lov til at springe lange køer over og tage elevatoren direkte op og en scenisk sejltur på Seinen, hvorfra du kan spotte alle de store seværdigheder. 

Højdepunkter:
- Nyd en 4 timers sightseeingtur rundt i Paris om aftenen
- Spring køen over til Eiffeltårnets 2. etage
- Tag på en scenisk sejltur ned ad Seinen
- Se alle de store seværdigheder

Alletiders juletilbud - Spar 10%
Bestil og besøg frem til d. 26. december 2017, så sparer du 10% på dine billetter.

Oplev Paris om aftenen
Første del af denne sightseeingtur begynder med et besøg på 2. etage af Eiffeltårnet, som vel nok er Paris' mest berømte bygning, og tilbyder en helt fantastisk udsigt over Paris.

Bagefter vil din guide tage dig på en smuk bådtur ned ad Seinen, hvor du vil opleve mange af Paris' monumenter oplyst fra flodens bred.

Turen afsluttes med en bustur igennem det oplyste Paris, der giver dig rig mulighed for at udforske Paris, byens historie og dens kæmpe boulevarder med de mange levende cafeer og alle de oplyste monumenter, attraktioner og pladser, så som Place de la Concorde, Vendome, Operaen, L'église Madeleine, rue Royale, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero, Dome d'Invalides, Notre-Dame, Chatelet og Eiffeltårnet - bare for at nævne noget af de steder du vil se på denne aftentur rundt i Paris.

I løbet af turen vil du lære mere om denne smukke by med din gratis audioguide, som vil blive uddelt i bussen (tilgengælig på bl.a. engelsk, fransk, tysk, spansk og hollandsk.

Hvis du godt kan lide indholdet af denne tur, vil du måske også kunne lide vores Aftensightseeing & sejltur

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved PARISCityVISION-kontoret. Du bedes møde op min.30 min. inden turens start. 

Hvor ender turen?
Turen slutter tilbage ved PARISCityVISION-kontoret. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 4 timer.

 

Fantastisk 4.1

4.1 19 kundekommentarer
Spar masser af tid og se de berømte seværigheder i stedet.

Det er første gang vi køber billetter hjemmefra men det vil vi helt klart gøre fremover. Man sparer lange ventetider i køerne og vi fik en super service på det lille kontor i Paris. Turene var helt i særklasse. Især sejturen på Seinen og aftentur i Eiffeltårnet.

Elias, Taastrup
TOR, 12 MAJ 2016
4.1
God tur

Vi havde en perfekt og dejlig tur. Dog var det lidt utilfredsstillende at min kones høre telefoner ikke kunne skrues højere op og at de snakkede lidt hurtigt på engelsk rundt på busturen. Ligeledes meget utilfredsstillende at men med spring over køen adgang gik der næsten 40 min inden vi kom i op i Eiffeltårnet og havde således kun 20 min til at se det, kigge i souvenirbutikken og komme ned, hvis vi ville benytte bussen indtil Opera metrostation.
Særligt frustrerende var det så at man kunne at de almindelige kø bevægede sig meget hurtigere end spring over køen.
Bortset fra det en god tur

Carsten bølgestrand, Frederikshavn
LØR, 26 MAR 2016
4.1
Rundtur

God service fra start til slut. Tiden omkring Eiffeltårnet var meget begrænset og pga sikkerheds tjek nåede vi kun lige op og se udsigten for derefter at stå i kø for at komme ned igen. Men. God tur der kan anbefales

Helle bawol, Hvidovre
ONS, 23 MAR 2016
4.1
Fantastisk oplevelse

Da vi endelig finder kontoret i Paris (meget meget lille) og får ombyttet vores printselv bevis til billetter, fungerer alt perfekt.
Bus -båd og Eiffeltårnet med spring køen over) > Super :-)
Rigtig sød guide.
Husk evt. en sandwich og noget at drikke og alt efter Årstid en trøje.


Kl. 23.00 kunne vi køre med bussen tilbage til mødested, vi valgte dog at blive på egen hånd et par timer mere.

At det så var ca. 40 grader varmt, kan Parisbilletter jo ikke gøre for :-(
Puha sved på panden ;-)

Benytter jer helt sikkert igen , Tak! Og den varmeste anbefaling herfra.

Jim, Munkebo
LØR, 15 AUG 2015
4.1
Dejlig oplevelse og god guide og buschauffør

Alt var perfekt på denne tur. Fin og ny bus, sød og rar guide og dygtig buschauffør. Vi så de seværdigheder i Paris som alle skal se, fin bådtur og i Eiffeltårnet gik vi udenom den store kø.. Alt i alt en skøn tur og alle pengene værd

Jan, Ølsted
ONS, 29 JUL 2015
4.1
Dejlig oplevelse og god guide og buschauffør

Alt var perfekt på denne tur. Fin og ny bus, sød og rar guide og dygtig buschauffør. Vi så de seværdigheder i Paris som alle skal se, fin bådtur og i Eiffeltårnet gik vi udenom den store kø.. Alt i alt en skøn tur og alle pengene værd

Jan, Ølsted
ONS, 29 JUL 2015
4.1
Anmeldelse af Aften sightseeing, sejltur og Eiffeltårnet

Overordnet havde vi en god oplevelse. Vi syntes at sejlturen var lidt kedelig, med kedelige informationer speaket på en lidt dum måde. Men andre syntes at det var fantastisk. Busturen var også god. Men vi havde dagen i forvejen set det meste.Men det er jo ikke selskabets skyld. Eiffeltårnet var bare en fantastisk oplevelse. Paris By night er så flot. Og kl 23 blinkede hele Eiffeltårnet. Vi mistede helt pusten af begejstring :) Billetkontoret i Paris var effektive og det hele virkede professionelt. Booking på jeres hjemmeside var dejlig nem. Alt i alt en god oplevelse og vi booker helt sikkert hos jer igen, når vi skal tilbage til Paris.

Ragna, Vanløse
ONS, 24 JUN 2015
4.1
Over alt forventning

Kanon tur køber en sightseeingtur på 4 timer og den tager 5½ time det kan der ikke klages over, god tur og meget service, det eneste var måske en bedre vejvisning om hvor man mødes vi løb lidt forkert men ok.
Kan godt slå et slag for denne oplevelse, ingen ting at klage over det skulle lige være over der kunne godt være oplysninger på Dansk.
Det er ikke alle der er gode til sprog :-)

Bjarne, Albertslund
SØN, 31 MAJ 2015
4.1
Kun i Paris i få dage.

Aften sightseeing, En meget fin tur, hvor alting gik meget let og var velorganiseret, dog var rækkefølgen lidt anderledes end programmeret, hvilket dog var uden betydning for os.

Mie, Mariager
ONS, 29 APR 2015
4.1
Super

En rigtig god måde at få set Paris fra vandet og rundt i Paris via bus.
Fedt at man sprang "køen" til Eifeltårnet over, og strøg direkte ind i elevator op til 2. niveau. Dog kunne man med fordel udvide tiden i selve Eifeltårnet med 30 min. så der var tid til at komme helt op.
Nemt at finde kontoret hvor man indløser billetten.

Malene mia, Valby
TIR, 02 DEC 2014
4.1
Sightseeing,sejltur på Seinen og Eifeltårnet

Sejlturen superfin. Manglede dog lidt informationer om de forskellige seværdigheder vi sejlede forbi ( høretlf. kun indenfor nedenunder). Byturen og besøg i Eifeltårnet by Night var fantastisk.
Kan varmt anbefale at købe billetter hjemmefra og gerne gennem Pariserbilletter.dk. Perfekt service hele vejen igennem

Connie søgaard, Ringkøbing
MAN, 15 SEP 2014
4.1
Dejlig aften i Paris

Meget professionelt, alt on time, minimal kø I forhold til egen planlægning. Nem og behagelig måde at få en sejltur på Seine, en kørertur op af Champs Elysée samt et besøg I Eiffeltårnet på. Kan klart anbefales. Eneste råd - tag et par baguettes eller lignende med - eller spis lidt inden. - turen ligger så man ikke kan undgå at blive sulten undervejs, men båd turen giver god mulighed for at spise medbragt mad.
Et arrangement der giver god mening hvis du er på forlænget weekend. Vil helt sikkert bruge denne tur arrangør en anden gang.

Jacob, København
MAN, 01 SEP 2014
4.1
Acceptabel

Det var en guide som ikke var særlig interesseret i os som var med bussen, hun brugte det meste af sin tid med at tale med buschaufføren, Vi havde på fornemmelsen at hun kun talte med os, når der var noget hun skulle sige til os.
Ligeledes bør I skrive at det ikke egner sig til små børn, vi havde et barn med på 4 år som vi betalte for, men hun fik ikke meget ud af turen.

Beth, København s
TIR, 26 AUG 2014
4.1
Eiffeltårnet by Night skal opleves!

Vi var 2 voksne og 2 børn på hhv 10 og 13 år der havde en helt fantastisk oplevelse. Både turen i bus og i båd hvor man blev udstyret med høretelefoner og derfor kunne følge lidt med i, hvad det var vi så og oplevede. At vi IKKE skulle stå i kø ved Eiffeltårnet var selvfølgelig dejligt, men at være i Eiffeltårnet mens alle lysene i tårnet blev tændt, var en kæmpe oplevelse. Denne tur kan helt bestemt anbefales.

Kenneth, Køge
MAN, 04 AUG 2014
4.1
god og informativ tur

god tur, men der kunne godt være en en let anretning undervejs da den slutter kl 23.00

Poul, Fredensborg
FRE, 04 JUL 2014
4.1
Rigtig god og veltilrettelagt tur

vi var 3 personer der virkelig nød aftenen, men vi fik ikke noget at spise denne aften, turen kunne måske udvides med en let anretning.

Poul, Fredensborg
FRE, 04 JUL 2014
4.1
Fantastiske Paris i aftenbelysning.

Paris og eiffeltårnet i klædt aftenbelysning - det var så smukt.

Lisbeth, Asperup
MAN, 21 APR 2014
4.1
Paris ved aften

Det var en rigtig dejlig aftentur, hvor vi fik set utroligt meget, at vejret samtidig var godt, gjorde ikke turen dårligere. at være i Eiffeltårnet om aften, var for os en ubeskrivelig oplevelse, har før været der om dagen, men dette var fantastisk smukt.
Bestilling af billeterne var let og smertefrit.

Jens rene, Stege
SØN, 15 SEP 2013
4.1
paris

Det var en dejlig tur , turen mistede en del grundet dårligt vejr, det regnede kraftigt , men alt fungerede efter hensigten. stedet var nemt at finde og alt gik som planlagt. super service både hjemme og ude. bruger gerne jeres hjemmeside igen.

Jimmi, Farum
TOR, 23 MAJ 2013
4.1

Bestil billetter

Vælg dato
Aftensightseeing, sejltur og Eiffeltårnet Info
Aftensightseeing, sejltur og Eiffeltårnet, ParisBilletter.dk

Aftensightseeing, sejltur og Eiffeltårnet
Du bedes møde op senest 30 min. før turens start ved PARISCityVISION:
2 Rue des Pyramides
75001 Paris

Info

Aftensightseeing, sejltur og Eiffeltårnet
Turen starter hver aften kl. 18:15.

Vejviser

Vejviser
Benyt Metro Linie 1 til "Tuileries" Stationen

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv