Det Essentielle Paris

Det Essentielle Paris

Pris fra 943 kr

Vil du gerne opleve det bedste af Paris? Så er det her turen for dig! Denne tur består af tre dele: En bustur med audioguide, et scenisk cruise på Seinen efterfulgt af en lækker 2-retters frokost i Eiffeltårnet. 

Højdepunkter:
- Oplev det bedste af Paris
- Udforsk byen fra en sightseeingbus
- Nyd 1-times cruise på Seinen
- Spis frokost på 1. sal i Eiffeltårnet

Sightseeing, cruise & frokost i Eiffeltårnet
Første del af denne tur er en sightseeingtur med bus. Du vil få udleveret en audioguide (mere end 13 sprog bla. engelsk, fransk, tysk og spansk), som giver dig et bredt og underholdende indblik i det historiske Paris.

Du vil også opleve Paris' mange pladser, broer, gader og bygninger, så som Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero, Invalides, Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg-haverne, Saint-Germain des Prés og naturligvis Eiffeltårnet. 

Busdelen af turen ender ved foden af Eiffeltårnet, hvor besætningen fra en af Bateaux Parisiens' flotte både byder velkommen til anden del af turen: En times sightseeing cruise ned af Seinen.

Bådene har glastag og en terrasse bagerst og gangveje, så du kan komme hele vejen rundt, så de er perfekte til at beundre Paris' mange flotte bygninger og arkitektur. Også her vil du få udleveret audioguides med både tekst og musik på udvalgte steder og tidspunkter. 

Båden ligger igen til ved foden af Eiffeltårnet, hvor du vil blive vist direkte hen til elevatoren der tager dig til 1. etage i Eiffeltårnet. Her vil du nyde en 2-retters menu inkl. drikkevarer på Restaurant 58 Tour Eiffel - den sidste del af din tur.

Denne tur er meget populær og nogle gange bliver den udsolgt hurtigt, hvis du ikke kan få billetter til den dato du ønsker, så inkluderer vores Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet de samme højdepunkter. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved PARISCityVISION-kontoret. Adressen vil fremgå af din billet.  

Du bedes møde op 30 min. inden turen starter. 

Hvor ender turen?
Turen slutter ved Eiffeltårnet. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 5 timer plus hvor længe du vil bruge i Eiffeltårnet efterfølgende. 

 

Rigtig God 4.0

4.0 2 kundekommentarer
God service

God service på hele turen :-)

Rene, Vallensbæk strand
ONS, 04 JUN 2014
4.0
Det fungerede

Vi var en familie på 4, der på vores første dag i Paris fik set mange seværdigheder fra både bus og fra båd, og ovenikøbet kom vi op i Eiffeltårnet udenom køerne til en fin picnic frokost. En god oplevelse!

Helle, Slagelse
LØR, 19 APR 2014
4.0

Bestil billetter

Dato
Det Essentielle Paris Info
Det Essentielle Paris, ParisBilletter.dk

Det Essentielle Paris
Du bedes møde op senest 30 min. før turens start ved PARISCityVISION:
2 Rue des Pyramides
75001 Paris

Info

Det Essentielle Paris
Du kan vælge mellem 2 daglige ture hver dag kl. 9:00 & 12:00

Vejviser

Vejviser
Benyt Metro Linie 1 til "Tuileries" Stationen

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv