Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur

Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur

Pris fra 452 kr

Oplev det bedste af Paris og besøg det ikoniske Eiffeltårn! Denne tur kombinerer en lærerig sightseeingtur med en tur op til toppen af Eiffeltårnet. 

Højdepunkter:
- Nyd en times sightseeingtur i Paris
- Undgå kaosset og de lange køer ved Eiffeltårnet
- Lad din guide tage dig direkte til elevatorerne
- Lær mere om Paris med den gratis audioguide

Oplev det smukke Paris oppefra og nedefra!
Turen starter med din guide tager dig på en times tur rundt i Paris’ historiske centrum i en luksusbus, som ender ved Eiffeltårnet. På den måde undgår du det uundgåelige kaos foran Eiffeltårnet. I stedet ankommer du direkte til Eiffeltårnets fod, springer de lange køer over og tager turen op med elevatoren.

Med audio guiden (tilgængelig på flere end 15 sprog, bl.a. engelsk, fransk, tysk og spansk), får du et godt indblik i Paris’ historie og muligheden for at beundre byens centrale pladser, broer, gader og bygninger.

Sightseeingturen igennem Paris ender ved foden af Eiffeltårnet, hvor du undgår de kæmpemæssige køer og går direkte hen til elevatoren, der tager dig til anden sal i Eiffeltårnet, hvorfra du har en helt fantastisk udsigt udover hele Paris.

Hvis du har lyst, kan du købe billetter til Eiffeltårnets 3. etage her og fortsætte på egen hånd.

Højdepunkter: Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero, Invalides, Pont-Neuf , Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg haverne, Saint-Germain des Prés og naturligvis Eiffeltårnet.

Du vil måske også være interesseret i vores Eiffeltårnet med spring-køen-over billetter, som giver dig meget hurtigere adgang til Eiffeltårnet. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur.

Hvor begynder turen?
Turen starter ved PARISCityVISION-kontoret. Du bedes møde op 30 min. inden turens afgang.

Hvor lang tid varer turen?
Spring køen over: Eiffeltårnet tur varer ca. 3 timer, afhængig af, hvor længe du ønsker at tilbringe i Eiffeltårnet.

 

Rigtig God 3.8

3.8 24 kundekommentarer
Eifeltornet/ tur med bus gennem paris

Vi var meget tilfredse med turen gennem Paris det fungerede meget fint med høretelefonerne og til børnene med program 2 det fik de meget ud af. det fungerede fint med spring køen over vi fik set det vi ville uden stres ved køen en dejlig oplevelse.
Med venlig hilsen Kirsten

Kirsten, Frederiksværk
ONS, 12 AUG 2015
3.8
Rigtig god tur

Vi havde en rigtig god bustur rundt i Paris og herefter i Eiffeltårnet. Hvis det er den første tur til Paris, så er den audio-guidede tur i bussen en fin idé, hvor man ser og hører om forskellige steder i centrum. Efterfølgende blev vi sat af bussen lige ved Eiffeltårnet, hvor vi blev mødt af en anden guide. Vi blev her ledt udenom køen og kom direkte til en elevator. Det er nemt at booke billetter hjemmefra og det er en kæmpe fordel ikke at skulle stå i kø for at købe billetter og herefter i kø igen for at komme op i Eiffeltårnet.
Vi bestilte også billetter til Louvre og kunne dermed springe den lange kø over.
Alt har fungeret upåklageligt og vi vil helt sikkert købe billetter på samme måde, når vi skal til andre storbyer.

Dorte, Slagelse
MAN, 27 JUL 2015
3.8
Pris

Vi synes prisen 1276,- kr. for 3 personer til at komme op til 2. etage i Eiffeltårnet var for høj.
Prisen til Eiffeltårnet viste sig at beløbe sig kun til 9€.

Så på det sæt var det måske ikke lige det vi vil anbefale til andre.

Ellers ikke noget at klage over.

Venlig hilsen Marianne Andersen

Marianne, Hillerød
MAN, 27 JUL 2015
3.8
tilfreds kunde

alt fungerede fint bestilling er nemt god service i paris
fin tur

Karl jørgen, Skævinge
TIR, 14 JUL 2015
3.8
Paris sightseeing og Eiffeltårn

Busturen rundt om alle seværdigheder var behagelig og en dejlig måde for min 14 datter og mig, at se det hele i Paris. Dejligt der ingen stop var. Grundet trafikken var der langsom kørsel rundt om sights'ene. Jeg kunne få mig en lille lur og min datter kunne vælge hvilket hun ønskede vi så nærmere på bagefter. Perfekt udhvilet måde at komme til det fantastiske Eiffeltårn uden at skulle stå i kø på jorden. Bring vindjakke til den lille times kø der er oppe på 2 etage for at komme videre til toppen.

Annette havemann, Espergærde
SØN, 31 MAJ 2015
3.8
En rigtig god oplevelse

Min veninde og jeg bestilte billetter over nettet og sprang på den måde køen over både ved sightseeingbusturen og ved Eiffeltårnet. Det var meget dejligt, da min veninde har svært ved at stå og gå for længe ad gangen.
På sightseeingturen fik man et godt indtryk af Paris, og ved Eiffeltårnet ventede vi ca 15 min. (i forhold til 1 - 2 timer, hvis man skal købe billetter på stedet). Vejret var oven i købet med os, så vi fik en fantastisk udsigt over Paris og de øvrige seværdigheder.
Kan varmt anbefales.
Venlig hilsen Marianne Kauman

Marianne, København nv
SØN, 10 MAJ 2015
3.8
Kan varmt anbefales

God 1,5 times sightseeing i bus med optaget guide under busturen. Bådturen er flot og kan varmt anbefales.
Turen i eiffel-tårnet, hvor man springer køen over, er den bedste og mest tidsbesparende tur i forb med eiffeltårnet man kan vælge, og er et must. Køen er sygt lang, så man sparer i hvertfald 1-2 timers kø

Søren, København
ONS, 06 MAJ 2015
3.8
Rigtig god oplevelse

Jeg kan varmt anbefale denne Eiffeltårn tur, næsten ingen vente tid og dejlig tur rundt i Paris i en fin stor bus.

Jens, Odense nv
LØR, 04 APR 2015
3.8
Sightseeing og Eiffeltårnet

Denne bustur med afslutning var Eiffeltårnet var en dejlig oplevelse. Rart at vi sammen med guiden kunne springe de meget lange køer over. Vejret var strålende. Solskin og helt klart vejr. Udsigten var fantastisk og helt uforglemmelig.

Karen marie langhoff, Bjert
SØN, 02 NOV 2014
3.8
Hurtigt op i Eiffeltårnet

Efter en tur rundt i byen, hvor vi så mange af seværdighederne i Paris, kom vi til Eiffeltårnet, hvor vi hurtigt kom op i tårnet. Vi havde en fast tid, hvor vi kunne komme op og vi ventede kun 10 min.

Jannie, Mørkøv
MAN, 21 JUL 2014
3.8
Påsken 2014

Vi var på familetur til Paris i Påsken 2014. Vi vi meget tilfredse med turen og kan kun anbefale turen til andre der skal til Paris. Det var en fornøjelse ikke at skulle stå i kø ved Eiffeltårnet. Vi havde en meget venlig guide og gik direkte ind til elevatoren som straks kørte os op i tårnet.

Helle, Vejle øst
TIR, 22 APR 2014
3.8
En fin tur

Vi bestilte på nettet inden afrejsen, og det var nemt. Afgang til denne tur, ligger tæt på metroen ved Louvre museet, nemt at finde. Turen er fin, og god hvis det er første gang man er i Paris, man får set en del, og får en fornemmelse af hvad man gerne vil opleve mere af, men den er også lidt dyr. Vi kan klart anbefale, at man bliver ved Eiffel tårnet, og selv sørger for transporten hjem til sit hotel, der er også metro-stationer ved Eiffeltårnet.

Tove paaske, Skive
MAN, 14 APR 2014
3.8
Kort tur men god og dyrt !!!

Bus turen tog kun lidt over 1 time , og der var alt for mange mennesker oppe i tårnet , så jeg kunne ikke nå at komme helt op i toppen( det koster x-tra ) , da jeg skulle nå et fly , så husk at have meget god tid .
Turen kostede 421 kr.

Martin bo meyer, Næstved
TOR, 10 APR 2014
3.8
Rigtig fin sightseeing

Det var en rigtig fin tur i bussen ,med en god turleder .men kæden sprang lidt af da vi nåede eiffeltårnet hvor vi bare blev efterladt.
Men alt i alt en god tur.!!!

Peer, Nørrsundby
SØN, 06 APR 2014
3.8
Paris er the City of love

Eifeltårnet er imponerende flot, men frokosten i tårnet er ligesom Jensens bøfhus. Sightseeing med bus og dinnercruise er fantastisk.

Lars, Risskov
MAN, 31 MAR 2014
3.8
Paris er spændende og man bliver en oplevelse rigere

Som første gangs besøgende i Paris er en sightseeing med bus og guide - guld værd. Vores oplevelse af byens stor slående bygningsværker var fantastisk. Guiden fortalte ingenting undervejs, da der var sat et bånd på således, at alle folkeslag lige fra kinesisk, italiensk, tysk, engelsk m.m. kunne forstå.
Ind i mellem lyttede vi så til "April in Paris i alle tænkelige udgaver.... :-)
Eiffeltårnet er et must for første gangs besøgende og det var en flot solrig dag, vi var deroppe.

Ulla, Rødovre
TIR, 25 FEB 2014
3.8
Lige som det skal være

Det kan godt anbefales at bestille hjemmefra, det er nemt, enkelt og rigtig god oplevelse.

Ole riis, Aarhus v
SØN, 20 OKT 2013
3.8
Sightseeing i Paris

Vi havde hjemmefra booket en tur til kl 12 og da vi mødte ind- i rigtig god tid - på kontoret, fik vi først dér oplyst, at den tur var overbooket!!! VI kom med kl. 14.45 i stedet for og måtte ændre vores nøje planlagte rækkefølge på oplevelserne.
Desværre fandt vi ikke busturen særlig interessant - holdt meget i kø (ja, vi er klar over, at det er en virkelig storby, men alligevel) og vi mener ikke, at bussen er særlig velegnet til sightseeing, idet der flere steder er store sorte graveringer i rudernes udsigtsfelter. Men det var herligt at kunne komme direkte ind i Eiffeltårnet. Måske ville vi have været mere tilfredse med en åben bus-tur - også fordi vi har fantastisk heldige med vejret.

Victor, Maribo
SØN, 29 SEP 2013
3.8
Rundt i Paris.

Nemt at bestille og udleveringen af billetterne i Paris fungerede uden problemer. Fin tur rundt i Paris, stille og rolig kørsel. God orientering på turen, som ender ved Eiffeltårnet. Vi kom hurtigt op til anden etage og "sprang" forbi de lange køer, hvilket formentlig sparede os for flere timers ventetid.

Ebbe, Søndersø
FRE, 09 AUG 2013
3.8
Dejlig tur

Fint tur rundt i paris og dejligt at springe køen over i eifeltårnet.
Det ville dog være bedre at billet til eiffeltårnet gik til toppen og ikke kun til 2 etage.
For så skal man stå i kø for at købe det sidste stykke op

Jesper, Slagelse
TOR, 08 AUG 2013
3.8
Utrolig nemt

Det var en god oplevelse, bestiller billetterne hjemmefra, afhendter dem umiddelbart inden turen og så ellers af sted - vi var ikke på et eneste tidspunkt i tvivl om hvad vi skulle, og den mail man får efter bestillingen, forklarer fint hvad vi skal gøre. Vi havde en god tur og en god oplevelse.

Jimmi, Hvidovre
MAN, 27 MAJ 2013
3.8
E

Generelt godt arrangeret, dog var det irriterende, at afhentning af billetter var anført til en adresse, der var midlertid lukket og havde været det længe, det er for ringe, at det ikke er den rigtige adresse, der er anført.

Claus, Ringsted
TOR, 28 MAR 2013
3.8
Nemt at bestille billetter og god service

Kan klart anbefales.

Camilla, Charlottenlund
MAN, 18 FEB 2013
3.8
Eiffel tårnet

Godt:
Nemt at bestille.
De havde guide på engelsk specielt til børn. Smart!
Direkte op i Eiffel tårnet.

Mindre godt:
Turen var rigtig god, men noget kortere end vi havde forventet. Efter 5 kvarter var vi ved Eiffeltårnet. Det fremgik at turen varede 2-3 timer. Det skuffede!
Det er ikke billigere at købe billetterne hjemmefra. Som vi læste det, er det dyrere.

Tine, Virum
TOR, 27 DEC 2012
3.8

Bestil billetter

Vælg dato
Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur Info
Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur , ParisBilletter.dk

Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur
Du bedes møde op senest 30 min. før turens start ved PARISCityVISION:
2 Rue des Pyramides
75001 Paris

Info

Eiffeltårnet m. spring-køen-over & sightseeingtur
Du kan vælge mellem 3 daglige ture hver dag kl. 9:00, 10:30 12:00, 14:45 eller 16:00

Vejviser

Vejviser
Benyt Metro Linie 1 til "Tuileries" Stationen

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv