Sightseeing, cruise & Eiffeltårnet

Sightseeing, cruise & Eiffeltårnet

Pris fra 472 kr

Kom med på en tredelt udflugt igennem Paris, der giver dig rig mulighed for at udforske og opleve byen fra en luksusbus, et cruise på Seinen og højt oppe fra Eiifeltårnet! Det bedste er, at du kommer til at springe den time lange kø over til Eiffeltårnet! 

Du får virkelig noget for pengene! 

Højdepunkter:
- Oplev det bedste af Paris
- Nyd en 5 timers sightseeingtur
- Se alle de største seværdigheder
- En times cruise på Seinen
- Spring køen over til Eiffeltårnet

Alletiders juletilbud - Spar 10%
Bestil og besøg frem til d. 26. december 2017, så sparer du 10% på dine billetter.

Oplev Paris på land, til vands og i luften
Første del af denne tur er en sightseeing tur med bus med audioguide (mere end 13 sprog bla. engelsk, fransk, tysk og spansk). Busturen giver dig et bredt og underholdende indblik i det historiske Paris, og du vil opleve Paris' mange pladser, broer, gader og bygninger så som: Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero, Invalides, Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg-haverne, Saint-Germain des Prés og naturligvis Eiffeltårnet. 

Tag et cruise på Seinen
Busdelen af denne tur igennem Paris ender ved foden af Eiffeltårnet, hvor besætningen fra en af Bateaux Parisiens flotte både byder velkommen til anden del af turen: En times sightseeing cruise ned af Seinen. Bådene har et godt udsyn til Paris' mange flotte bygninger og arkitektur set fra Seinen og glastag. Også her er turen guidet via en audioguide, og du kan vælge mellem mere end 13 sprog, bl.a. engelsk, fransk, tysk og spansk.

Spring køen over til Eiffeltårnet
Båden ligger igen til ved foden af Eiffeltårnet, hvor du vil blive vist direkte hen til elevatoren der tager dig til anden sal i Eiffeltårnet, hvorfra du har en helt fantastisk udsigt over hele Paris, hvilket er den sidste del af denne tur. Vil du gerne højere op i Eiffeltårnet, kan du på stedet købe billet til 3. etage af Eiffeltårnet. 

Kunne du godt tænke dig at afrunde din tur med en frokost i Eiffeltårnet, så er vores Det Essentielle Paris-tur, som inkluderer en lækker 2-retters frokost i Restaurant 58 Tour Eiffel, som noget for dig. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved PARISCityVISION-kontoret. Adressen vil fremgå af din billet.  

Du bedes møde op 30 min. inden turen starter. 

Hvor ender turen?
Turen slutter ved Eiffeltårnet. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 5 timer plus den tid du vælger at bruge oppe i Eiffeltårnet.

 

Fantastisk 4.1

4.1 23 kundekommentarer
Helt fantastisk dejlig dag ♥

Vi bestilte billetterne da vi skulle se mest muligt mens vi var i Paris. Hvis man har flere dage i Paris kan man vælge at tage på cruise en af dagene i den løbende uge, hvilket jeg syntes var fantastisk, og den sejler ca hver halve time fra kl 10-22
Det er ikke sidste gang vi skal på sådanne en tur.

Martina, Frederiksværk
ONS, 29 JUL 2015
4.1
Nemt og godt

Vi fik virkelig noget for pengene. God service moderne busser mv. Vi havde en fantastisk oplevelse. Meget anbefalelsesværdig.

Jan, Esbjerg
ONS, 29 JUL 2015
4.1
Emma og farmor i Paris.

Både Emma og jeg synes vi havde en fantastisk fin tur både sightseeing, sejltur og i Eiffeltårnet. Rækkefælgen var god og vi glade fr at vi kunne være i Eiffeltårnet så længe vi havde lyst og så sejle til sidst. Nemt og rart at have bestilt turen hjemmefra.
Venlig hilsen Vibeke Rechnagel.

Vibeke, Roenne
ONS, 22 OKT 2014
4.1
God måde at se Paris fra alle vinkler. Man får virkelig noget for pengene.

Denne udflugt var en god måde at få et overblik over hvad man vil se nærmere på i Paris. Busturen kom vidt omkring. Dejligt at kunne komme til i Eifel tårnet uden om den lange kø og at man her havde alt den tid vi ville bruge og havde mulighed for at tage til toppen også, da sejlturen ikke var på et fastsat tidspunkt, men at billetten kunne bruges når vi havde lyst. Alt fungerede og var godt planlagt. Vi vil klart anbefale denne tur.

Ole, Hasselager
MAN, 20 OKT 2014
4.1
Fint tur rundt

Sightseeingbusturen kom godt omkring seværdighederne, men det var i en lukket dobbeltdækkerbus. Det ville være bedre i en åbenbus. Sejlturen varede 1 time, gik fint, men håndholdte højtalere, så det var ikke nemt at tage fotos samtidigt. Eiffeltårnet var super godt og nemt. Ventede 20 min og så var vi oppe på 2. Salen.

Jeanette, Fjenneslev
FRE, 25 JUL 2014
4.1
Dejlig dag i Paris

Arrangementet var professionelt planlagt, og der var styr på tingene. Rart at have købt hjemmefra, så vi kunne springe køen over de forskellige steder.

Aase, Randers nv
FRE, 09 MAJ 2014
4.1
dejlig nem løsning

en god måde at komme rundt i Paris på. og slippe for køen ved Eiffeltårnet var dejligt.
en sejltur skal man altid ta, da man ser byen fra en anden vinkel.
kan kun anbefales

Heidi, Klemensker
TOR, 20 MAR 2014
4.1
Rigtig god tur

Rigtig god tur.

Dog skulle vi vente i lidt over en time på at komme op i Eiffeltårnet, (i regnvejr, ellers havde det ikke gjort så meget) fordi der var tidspunkt på billetten, og sejlturen kunne vi ikke nå på inden. Så planlægning kunne godt have været bedre.

Men ellers god tur, man får set en masse. Og man kommer foran andre i køen, fordi man har forudbestilt billetter.

Christina, Taastrup
FRE, 22 NOV 2013
4.1
God oplevelse og super hurtig overblik over Paris

Vi havde hjemmefra bestilt billetter til turen gennem Parisbilletter. Vi var 3 voksne og 2 børn på 13 og 10 år. Bestilling af billetter på nettet gik nemt og uden problemer. Ombytning af voucher til billetter hos Cityrama i Paris gik også hurtigt og uden problemer. Busturen giver et godt indtryk af Paris da turen går gennem små parisiske gader og man får set de væsentligste seværdigheder. Sejlturen er spændende da man ser de mange smukke og spændende bygninger fra "søsiden". Som altid i en bus eller båd kunne man ønske at lyden i de udleverede mikrofoner var bedre. En væsentlig ting er at man har de forudbestilte billetter til Eifeltårnet så man kommer uden om de normale køer.

John, Kolding
FRE, 18 OKT 2013
4.1
busturen

Sejlturen er super god den kan godt anbefales. Busturen var ik noget særligt da båndet der fortalte ik virkede optimalt, det tog fornøjelsen af turen. Super med Effeltårnet at kan springe køen over og, kommer ind med det samme, man skal dog stå i kø på anden etage for at komme helt op i toppen.

Sandra, Valby
SØN, 29 SEP 2013
4.1
sightseeing, sejltur og Eiffeltårnet

sightseeing turen var rigtig god, fik en god forklaring omkring alle særværdighederne som vi mødte,kan varmt anbefaldes,at tage med på denne tur som noget af det første ,så er man mere inde i hvad man måske skal se noget mere på.
Eiffeltånet kan ikke beskrives, det skal opleves, aldrig har jeg fået sådan et sug i maven,over alt den herlighed der åbnes når man når toppen.Båd turen var måske ikke helt i top ,men ok,

Sonja, Brovst
FRE, 27 SEP 2013
4.1
Se en masse på kort tid

Vi havde en rigtig dejlig dag, hvor vi fik set de fleste store seværdigheder fra bussen, en god måde at få set meget, når man ikke har så meget tid. Sejlturen på Seinen var skøn og meget passende varighed. Grundlæggende så vi det samme som på busturen, men fra vandsiden, det var ok og ganske behageligt. Turen i Eiffeltårnet var dagens clou, skønt at der var booket plads i forvejen, så vi ikke skulle stå i de enorme billetkøer, men kunne gå direkte til elevatoren. Alt i alt var det god value for Money.

Lena, Ålsgårde
TIR, 24 SEP 2013
4.1
Pensionist

Kan klart anbefales. Vi var heldige at vejret var klart den dag, vi var i tårnet. Vi fik en masse informationer på både busturen og sejlturen.

Kjeld, Herlev
SØN, 15 SEP 2013
4.1
Rasmussen

Busturen og turen i eiffeltårnet var rigtig godt. Søde og venlige guider. Dog havde kontoret ved busafgangen meget lidt tjek på, hvilke busser der hørte til hvem. Men da vi først kom op i bussen, var turen god.
Turen i eiffeltårnet var god og vi fik den vejledning, der skulle til for at komme problemfrit derop. Derimod synes jeg, at sejlturen var skuffende. Guiden talte kun engelsk i starten, og hendes engelske var næsten uforståeligt. Iøvrigt synes jeg, at båden var alt for stor. Den bar proppet med trætte børn, så man ikke kunne nyde turen. Hvis båden havde været halvt så stor, ville støjniveauet være mindre. Vil anbefale at tage sejlturen en anden dag i stedet. 3 events på een dag er måske lidt for meget. Men selve organiseringen af de 3 ture var helt ok.

Annemarie, Bonshoj
SØN, 15 SEP 2013
4.1
sightseeing super

Nem og god måde at bestille billetter .Det hele kørte bare på skinner .God oplevelse både bustur sejltur og eifeltårnet .Skønt at vi bare gik uden om lange køer.Vil helt klart anbefale det til andre. :-)

Karsten, Hjørring
SØN, 08 SEP 2013
4.1
Paris på 2 dage

Når man kun har 2 dage i Paris, er dette en rigtig god løsning.
Fin bustur, som dog ikke kom forbi Sacré Coeur, hvilket vi havde håbet.
Super at kunne gå op i Eiffeltårnet udenom køen, men havde været perfekt, hvis man kunne komme helt op i toppen uden at skulle stå i den lange billetkø på 2. etage.
Rart at gruppen splitter op efter Eiffeltårnet, så man selv kan tilrettelægge sin sejltur.

Rikke, Åbyhøj
SØN, 11 AUG 2013
4.1
Uden om køen ved Eiffeltårnet.

Vi havde overordnet en god tur rundt og fik et godt overblik over det centrale Paris. Specielt ved Eiffeltårnet, var vi glade for at have købt billetter på forhånd, da der var ca. 2 timers kø for at købe billetter i stegende varme.
Det ville have været en god hjælp, hvis der havde været et lille kort på vores voucher med placering af busfirmaet samt en notering af nærmeste Metro-station (Palais Royale/Louvre). Vi havde besvær med at finde det og nåede først frem 5 minutter før afgang. Firmaet var meget forstående og hjælpsomme. Et sidste forslag er at koble en kort skriftlig oversigt på voucheren over de centrale ting man passerer, da det for vores "store" børn (10,13,15) var svært at følge med på engelsk. Vh. Inge

Inge, Vordingborg
ONS, 07 AUG 2013
4.1
Fint løsning

Vi ville gerne op i Eiffeltårn, men kunne ikke få flere billetter på hjemmesiden. Derfor købte vi denne løsning hvilket fungerede rigtig fint. Busturen var noget kedeligt, meget trafik og dårlig syn. Sejlturen var helt ok, som en sejltur nu er (turistpræget). Indgangsbilletten til Eiffeltårn virkede u beklagelig. Ingen ventetid og tydelige aftaler. Personalet i det franske bureau var meget hjælpsomme og flinke. Absolut en hjemme side men kan stole på!

Trudy, Beder
FRE, 02 AUG 2013
4.1
Seghtseeing, sejltur og Eifeltårnet

God tur i dårligt vejr. Tidspunktet for denne tur var vejrmæssigt dårligt. Regnfuldt, koldt og meget diset, men turen var perfekt, god og nem indtjekning og gode guider.

Käte, Svinninge
SØN, 26 MAJ 2013
4.1
Rundtur Paris

Vi havde en rigtig fin bustur rundt i Paris hvor vi så mange ting som vi også fik information om, lige ledes var det dejligt at se Paris fra Eifeltårnet og derefter fra søsiden, at det så desværre blev regnvejr kan i jo ikke gøre ved. Vi fik en meget positiv oplevelse ved Eifeltårnet, jeg glemte mit vidiokammera i bussen. Vi fik så fat i guiden Alexander som var meget behjælpelig med at ringe til bussen så vi kunne få kammeraet næste dag på kontoret. Ham må i gerne give en stor klap på skulderen.
En meget god tur som vi kun kan anbefale til alle der kommer til Paris.Vi vil helt sikkert benytte os af jeres gode service en anden gang ligesom vi vil anbefale den til andre.

Børge, Vejle
TIR, 14 MAJ 2013
4.1
God måde at se de vigtigste særværdigheder i Paris

Vi kørte først 1 time med bus igennem Paris, hvor vi så Louvre, Notre Dame og mange flere særværdigheder. Derefter så vi det hele fra oven i Eiffeltårnet. Det var rigtig fedt, at vi kunne komme direkte ind med gruppen, det sparede meget tid. Sidst fik vi en tur på Seinen, hvor vi sejlede under de 22 broer i Paris og så nogle af særværdighederne igen. Sejlturen var lidt kedelig, når vi havde haft busturen, men meget hyggeligt.

Thomas, Viborg
ONS, 01 MAJ 2013
4.1
Fantastisk

Det var 3 rigtig gode oplevelser.

Kirsten, København n
TIR, 23 APR 2013
4.1
God start på ferien.

Denne udflugt var en god start på vores ferie. Vi fik set " det man skal". Sparer den lange kø til Eiffeltårnet.
Kan anbefales.

Lisbeth, Taastrup
TOR, 28 MAR 2013
4.1

Bestil billetter

Vælg dato
Sightseeing, cruise & Eiffeltårnet Info
Sightseeing, cruise & Eiffeltårnet, ParisBilletter.dk

Sightseeing, cruise & Eiffeltårnet
Du bedes møde op senest 30 min. før turens start ved PARISCityVISION:
2 Rue des Pyramides
75001 Paris

Info

Sightseeing, cruise & Eiffeltårnet
Du kan vælge mellem 4 daglige ture hver dag kl. 9:00, 10:30, 12:00, 14:45 og 16:00

Vejviser

Vejviser
Benyt Metro Linie 1 til "Tuileries" Stationen

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv