Tur til Versailles

Tur til Versailles

Pris fra 473 kr

Beøsg det smukke Versailles Slot udenfor Paris og udforsk paladset med en informativ audioguide, som fortæller om det verdens kendte slots rige historie. Med billetter med hjemmefra springer du køen over til billetkontoret og kan starte din tur med det samme. 

Højdepunkter:
- Besøg det enestående Versailles Slot
- Spring køen til billetkontoret over
- Nyd godt af transport tur/retur til Paris
- Se de kongelige værelser, Spejlsalen og meget mere
- Lær om Versailles historie med en audioguide
- Udforsk haverne designet af André Le Nôtre 
- Tilføj indgang til haverne for € 8,-

Besøg Versailles Slottet udenfor Paris
Denne halvdagstur til Versailles Slottet vil tage dig tilbage i tiden og give dit et indblik i denne fascinerende periode af fransk historie. 

Versailles Slottet er på Verdensarvlisten og de franske konger Louis XIV, Louis XV og Louis XVIs tidligere residens fra 1682 op til Den Franske Revolution i 1789. 

Versailles Slottet indeholder flere ned 700 værelser og strækker sig over 721.000 kvm. Din audioguide hjælper dig med at finde rundt under dit besøg og fortæller dig om slottets spændende historie. 

For at gøre dit besøg endnu bedre, giver vi dig mulighed for at lytte til en audioguide i bussen på vej til Versailles med fakta om slottet, så du bedre kan planlægge, hvad du gerne vil se når du ankommer.  

Din indgangsbillet giver dig adgang til bl.a. De Kongelige Værelser, Spejlsalen og Gallery of Battles for bare at nævne nogle stykker. 

Når I ankommer til Versailles vil I få udleveret en audio guide, hvor I kan vælge mellem bl.a følgende sprog: engelsk, fransk, spansk, tysk og italiensk.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur.

Hvor starter turen?
Turen starter og ender ved vores agent PARISCityVisions kontor i Paris, hvor en luksusbus vil hente dig og køre dig til Versailles. Du bedes møde op 30 min. inden turen starter. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 4 timer, inklusiv transport til/fra Versaille Slottet. 

Vigtig information:
- Bemærk venligst, at indgang til Versailles-haverne ikke er inkluderet i billetprisen, men en seperatbillet kan tilkøbes ved slottet for 
€ 8.
- Vi tilråder, at du tager komfertable sko på, da der er parketgulv i slottets værelser og perlesten i gårdhaven. 
- Barnevogne er ikke tilladt inden i slottet. 
- Slottet er svært tilgængeligt for dårligt gående. 
- Det er tilladt at fotografere uden blitch inde i slottet. 
- Tirsdag morgener er meget populære, og vi anbefaler derfor, at du undgår at lægge dit besøg der. 
 

 

Rigtig God 3.4

3.4 7 kundekommentarer
Versailles tur

Fin bustur fra jeres hovedkontor i Paris til Versailles, gode og behagelige busser, kunne være dejligt hvis busserne havde toilet, også fin betjening af jeres personale.

Vi havde en dejlig dag i Varsailles og fint med at gå rundt uden guide, fandt selv tilbage til bussen da vi skulle hjem det var trygt at blive kørt tilbage til jeres hovedkontor.

Ellis, Vejby
TIR, 16 JUN 2015
3.4
Versailles tur

Det var en meget fin tur. Sød guide og køreturen var fin fin, med en dygtig chauffør i den tætte trafik. Vi overholdt tiden, så det kunne ikke være bedre.
jJeg kunne godt have tænkt mig, at vi lige fik at vide hvad det var for bygningerne kørte forbi, ikke den store forklaring, men bare lige navnet på dem.
En anden ting var, at turen skulle have varet en time mere, for vi kunne dårligt nå det, ja der var faktisk noget vi bare måtte haste forbi. Der er jo en time ud, en time hjem, og så stå i kø i ca. 30 min.
Ærgerligt. En time mere havde været rigtig godt. Venlig hilsen Dorthe Volke

Dorthe, Charlottenlund
SØN, 24 MAJ 2015
3.4
Meget velorganiseret bustur til Versailles.

Bus kl. 14 fra billetkontoret i rue des Pyramides ( tæt på M, Tuileries ). Ca. en times kørsel til slottet. Fra kl. 15 til kl. 17 kunne man selv gå rundt i slottet med sin egen audioguide, hvilket er en god ting, da der er rigtig mange mennesker. Parken kan man også gå rundt i - kæmpestor og smuk. Man kan leje små golfbiler, så man kan se hele parken uden at slide sig op. Februar er der færrest besøgende. Busturen tilbage var smuk. Vi kørte helt nede langs Seinen og så bl.a. Eiffeltårnet, Frihedsgudinden og Sacre Coeur. Vi var vældig tilfredse.

Karen, Nærum
SØN, 26 APR 2015
3.4
Dejlig tur, men...

Turen til Versailles slottet gik fra hjertet af Paris, og 14 kilometer væk fra byen. Et fantastisk sted med nogle søde guider, men at få halvanden time på slottet på egen hånd, er slet ikke nok. Vi nåede knap nok at se selve slottet, før vi skulle med bussen tilbage til Paris, hvor vi også gerne ville have set haven. Det må blive næste gang.

Line, Randers nv
MAN, 04 AUG 2014
3.4
Tur til versailles 4 timer.

Vores tur til versailles var god, men vi kunne have brugt længere tid derude, måske med hensyn til haven.godt centralt opsamlingspunkt og ellers god service. Det var rart at vi kunne komme af før , da vi boede oppe ved triumfbuen.

Jeanette, Kastrup
LØR, 05 JUL 2014
3.4
versailles

Bus og guider fungerer godt, men man springer kun kø over til at købe billetter. Man skal stadig stø i kø
for at komme ind på slottet. I vores tilfælde 1 time i kø.

Jesper, Slagelse
TOR, 08 AUG 2013
3.4
Versailles om tirsdagen

Det var en stor hjælp at have billetter hjemmefra og bussen og turlederen var upåklagelige. De kun fire stjerner skyldes, at jeg ikke var klar over, at Versailles bliver næsten totalt oversvømmet med mennesker om tirsdagen, fordi Louvre har lukket den dag. Så køen var meget lang (1 time). Ellers en skøn tur. Men skriv eventuelt noget om dette med ugedagene, så man er forberedt.

Peter, København
FRE, 26 JUL 2013
3.4

Bestil billetter

Vælg dato
Tur til Versailles Info
Tur til Versailles, ParisBilletter.dk

Tur til Versailles
Du bedes møde op senest 30 min. før turens start ved PARISCityVISION:
2 Rue des Pyramides
75001 Paris

Info

Tur til Versailles
Du kan vælge mellem to daglige ture kl. 8/8.45 eller kl. 14.

Vejviser

Vejviser
Benyt Metro Linie 1 til "Tuileries" Stationen

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv