Unikke Paris på cykel

Unikke Paris på cykel

Pris fra 289 kr

Kom med os på en cykeltur til det unikke Paris og oplev en ny side af byen. Turen er for dem, der vil opleve Paris' skjulte charme og se, hvad det er der betager de lokale ved Paris. 

Highlights:
- 4 timers sightseeingtur rundt i Paris på cykel
- Oplev Paris' hemmeligheder
- Nyd en snackpause i et traditionelt parisisk kvarter
- Inkluderet: Behagelig cykel, hjelm og en venlig guide

Opdag hvad gør Paris så unik
Denne cykeltur fokuserer på det hyggelige latinerkvarter og det jødiske Le Marais kvarter, og er derfor en god tilføjelse til vores 'Cykeltur i Paris', da denne går dybere ind i, hvad der er der gør Paris så unik. Du vil opdage skjulte gårdhaver, gamle ruiner og opleve det Paris andre turister kun drømmer om at finde. 

Lad os finde dig, hvor Paris virkelig kommer til sin ret! Når du først har set Paris som vi gør det, kan du ikke andet end at elske byen endnu mere. 

Turen inkluderer også en snackpause i et traditionelt parisisk kvarter. 

På denne tur vil du se:
Street art, verdens ældste café, Shakespeare & co. boghandlen, Da Vinci kodens kirke, Pantheon, det romerske område, Paris' gamle bymurer, Mouffletard landsbyen og Place des Vosges. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter i hjertet af latinerkvarteret Place Saint-Michel foran Saint-Michel-springvandet. Din guide vil vente på dig med en blå cykel tæt på springvandet. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 4 timer.

Findes der børnebilletter?
Nej, men børn mellem 0-4 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

 

Fantastisk 5.0

5.0 1 kundekommentarer
Et af week-endens højdepunkter

Vi var 3 veninder, som havde tilmeldt os cykelturen med "Blue bike tour". bestillingen let og betryggende. ialt var der kun 7 deltagere på turen, som alle forstod engelsk. Guiden var fantastisk en 27 årig kandidat i kunsthistorie.Vejrudsigten truede med regn, men det blev kun til få dryp. Og der er monteret regnslag på alle cykler. Ingen problemer med at cykle i trafikken, guiden meget opmærksom på os alle, søndag en fin dag til cykeltur da trafikken er mindre. Vi så så meget og fik historierne med, steder og ting vi nok aldrig selv ville kunne finde.

Mie, Mariager
ONS, 29 APR 2015
5.0

Bestil billetter

Vælg dato
Unikke Paris på cykel Info

Unikke Paris på cykel
Turen starter foran Saint-Michel-springvandet. Her finder du vores guide stående tæt på springvandet med en en blå cykel.
Place Saint-Michel
Paris

Info

Unikke Paris på cykel
Afgangstid varierer afhængig af sæson. Tjek kalenderen for dato og tidspunkt.

Vejviser

Vejviser
Klik på kortet nedenfor for at se, hvor mødesteder er:

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv