Transport

Privat og delt lufthavns-transport mellem Charles de Gaulle Lufthavn og Paris købes her. Du kan også bestille dine Paris Visite kort her, så du kan benytte Paris' Metro ubegrænset mens du besøger denne fantastiske by. Bestil dine transportbilletter for Paris her!

Transport
 
CDG lufthavnstransport

CDG lufthavnstransport

4.0
(3)

Undgå besværet med offentlig transport eller at praje en taxa fra Charles de Gaulle (CDG) lufthavn. Book din delte lufthavnstransfer fra Charles de Gaulle til dit hotel i Paris, og tilbage igen. Det er virkelig nemt og er oftest billigere end at tage en taxa.

Fra 198 kr
CDG privat lufthavnstransport

CDG privat lufthavnstransport

Charles de Gaulle er en af verdens travleste lufthavne, så ville det ikke være rart at undgå alt stresseriet og blive mødt af din helt egen private chauffør, som holder et skilt med dit navn og kører dig direkte til dit hotel i Paris? Book din Charles de Gaulle lufthavnstransport her.

Fra 883 kr
Paris hæfte m. 10 enkeltbilletter

Paris hæfte m. 10 enkeltbilletter

Dette hæfte med 10 enkeltbilletter, også kaldet 'Carnet', giver dig 10 enkeltrejser med Paris' metro, busser og sporvogne indenfor zone 1-3 og RER-togene indenfor zone 1 samt Montmartre-kabelbanen. Rejs hurtigere og nemmere gennem rundt i Paris!

Fra 143 kr
Paris Visite-kort

Paris Visite-kort

4.5
(24)

Her kan du købe Paris Visite-kortet, så du kan køre ubegrænset i Paris' metros i zone 1-5 i 3 eller 5 dage. Kortet virker både til og fra Charles de Gaulle og Orly lufthavnene, Disneyland Paris og Versailles. Køb dit Paris Visite-kort i dag og få sendt det hjem inden du rejser til Paris!

Fra 277 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv