Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Paris Passet

3.0 (1)
Med Paris Passet får du gratis adgang til dit valg af flere end 60 top seværdigheder i Paris, inklusiv Louvre, Notre Dame Cathedral, Palace of Versailles, Arc de Triomphe, cruise på Seinen, en Hop-på Hop-af bustur og meget mere. 

Paris Passet kommer med en gratis guidebog, som kan hjælpe dig med at udvælge og planlægge, hvad du gerne vil se og hvordan du kommer derhen. For at gøre det endnu lettere for dig at komme til de forskellige seværdigheder får du også ubegrænset brug for offentlig transport i zone 1-3.

Passet kommer i 2, 3, 4 og 6 dage valgmuligheder, så uanset hvor langt tid du har i Paris kan du spare tid og penge med Paris Passet. Med 3 dages passet får du også et 2 dages museeums pas.  

Vigtig information: 
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst medbring denne på din tur.
- Du skal hente dine Paris Pass ved Paris Pass skranke i Paris! De bliver altså IKKE sendt hjem til adresse!
- Børne alder er mellem 4 til 11 år.
- Dit Paris Pas skal aktivteres første gang du bruger det, men førend du kan bruge det skal du skrive dit navn og datoen på dit Paris Pas, Paris Museums & Monumenter og Paris Visite Travelcard. 
- Derudover skal du skrive serienummeret på dit Paris Visite Travelcard på billetten, som skal gennem billetmaskinen. Kortet og billetten skal opbevares sammen og skal fremvises i tilfældelig af kontrol.

Billetkategorier

Voksen (12+)
Barn (4-11)
Spædbarn (0-3): Gratis

Åbningstider

Mandag-fredag: kl. 10-15.30. Lørdag-søndag: kl. 10-13.

Bestil nu

God: 3.0 – 1 Anmeldelser

Helt ok, men litt unødvendig

"Vi hadde 2 dager i Paris, og det er lite fant vi ut. Altfor mye man skulle ha gjort og sett som man ikke fikk tid til. Derfor er dette passet rimelig "overkill" fordi man betaler masse penger for noe man bare får utnyttet 10% av. Vi fikk en hel bok med steder og attraksjoner man kunne benytte seg av med disse passene, men vi rakk som sagt kun et par av de på disse 2 dagene. Defor vil jeg heller anbefale å kjøpe en vanlig todagersbillett til t-banen og møte opp på de stedene man vil se på for å kjøpe billetter. Det er som oftest køen for å komme inn som er lang, ikke for å kjøpe billetter. Alternativt kan man fint kjøpe et enklere Paris Pass på hotellet man kommer til. Det koster ca 20 euro og dekker stort sett de samme attraksjonene. For å komme inn i Eiffeltårnet må man uansett kjøpe billett for seg selv, enten på nett i forkant eller ved oppmøte. Det er ikke med i Paris Passene i de aller fleste tilfellene. Så alt i alt; veldig behagelig å ha alt tilgjengelig med dette Paris Passet, men vi kunne nok gjort de samme tingene i Paris til en fjerdedel av prisen. Vi slapp køen EN gang, det var i billettkøen på Louvre. Ellers måtte vi stå i kø sammen med alle de andre både på Versailles og Notre Dame. Tips generelt: - Reis på ukedager(betydelig færre folk) - Bruk t-banen(evt sykkeltaxi) - Hvis ikke dere er veldig interessert i kunst og arkitektur, ta bilde av de flotte byggverkene utenfra og heller sats på piknik med ost og vin i parken eller langs elva. Det er billigere, koseligere, mindre stress og man opplever noe de fleste som drar til Paris ikke har opplevd(for de stresser for mye med å se alt som "skal" sees, akkurat slik som vi gjorde..)."

Fredrik, Oslo

Bestil
Fra 982 kr

ons, 29 maj 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Åbningstider

Vejviser

Paris Passet

Adresse
Paris Pass Desk: Big Bus Ticket Shop, 11 Avenue de L’Opera, 75001 Paris

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.