Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Eiffeltårnet: Reserveret adgang til 2. etage

4.4 (252)

Eiffeltårnet: Reserveret adgang til 2. etage. Spring køen over til Eiffeltårnet i Paris! Med denne billet får du hurtig adgang til både 1. og 2. etage, hvorfra du får et helt nyt perspektiv over den franske hovedstad. Du kan også downloade en audio guide til din telefon og lære mere om dette smukke monument.

Højdepunkter

- Hurtig og prioriteret adgang til Eiffeltårnet.
- Adgang til 1. og 2. etage med elevator.
- Oplev den bedste udsigt over Paris
- Få en audio guide - download den til din telefon

Hvad kan jeg forvente?

Eiffeltårnet bliver besøgt af næsten 7 millioner mennesker hvert eneste år. Med så mange besøgende er det forståeligt, at tårnet har fået titlen som symbolet på Paris. Derfor er det også tætbefolket med mennesker hver dag. Med denne billet springer du ikke bare køen over til Eiffeltårnet - du får også en audio guide, som informerer dig om tårnets historie, og hvad du kan se herfra. Audio guiden downloades til din telefon.

På både første og anden etage får du et helt unikt perspektiv på Paris. Første etage har for eksempel et glasgulv, hvorfra der er 57 meter ned. Det kan være lidt uhyggeligt, men det er samtidigt meget fascinerende, og udsigten er intet mindre end fantastisk! Fra første etage kan du også se Champ de Mars - en af Paris' største haver. Den fylder faktisk hele 25 hektarer! 

Når du kommer op på anden etage, er du 115 meter oppe i luften. Herfra får du en 360° udsigt, og du kan få øje på mange af Paris' mest kendte seværdigheder: Notre Dame katedralen, Sacré-Coeur, Arc de Triomphe, Louvre og selvfølgelig den berømte gade Champs Èlysées. Fordi du kan se så meget fra anden etage, er der derfor rig mulighed for at tage et par billeder. Uanset om du finder kameraet frem eller bare gerne vil nyde udsigten, så er der ingen tvivl om, at dette er et syn, du sent vil glemme!

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail. Mobilbilletter er accepteret.

Hvor længe kan jeg blive i Eiffeltårnet?
Lige så længe du har lyst.

Pssst - Det er vigtigt du er på mødestedet senest 10 min. før turen starter. Mødestedet er meget tæt ved Eiffeltårnet, og præcis adresse vil fremgå af din e-billet. Her møder du vores repræsentant, som vil sørge for din tur starter uden problemer, og at du netop får prioriteret og spring-køen-over adgang til Eiffeltårnet. Du skal ganske enkelt være der til tiden, da vi ikke kan vente på deltagere der kommer for sent. 

Vigtig information

- Audioguiden er en app du kan downloade på din mobiltelefon. Du skal medbringe egne høretelefoner til din mobiltelefon, så du kan høre og få glæde af audioguiden.
- Vores repræsentant vil sørge for i får prioriteret adgang til elevatorerne, med mindst mulig ventetid. Du kan dog ikke springe køen over til sikkerhedstjekket, hvilket er et krav, og en sikkerhed for alle gæster. Ved sikkerhedstjekket, kan der være ventetid, og det er uden for vores kontrol, og kan ikke undgås.

Billetkategorier

Voksen (4+)
Spædbarn (0-3): Gratis

Åbningstider

Venligst tjek booking kalenderen for ledige datoer og tidspunkter.

Hvad er ikke med i prisen?

- Adgang til 3. etage.
- En guidet tur.

Bestil
Fra 201 kr

lør, 13 jul 2024

Med elevator

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Audioguide

Varighed: 2 timer

Hvad er med i prisen?

- Spring køen over-billet til Eiffeltårnet.
- Adgang til 1. og 2. etage med elevator.
- En Audio guide.

Åbningstider

Vejviser

Eiffeltårnet: Reserveret adgang til 2. etage

Adresse
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.