Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Seværdigheder & ture i Paris

Velkommen til ParisBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til cabaret, oplevelser eller sightseeingture i Paris. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til f.eks. Moulin Rouge eller Lido de Paris, eller hvad med middag i Eiffeltårnet, en guidet tur på Louvre eller et middagscruise ned ad Seinen?

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Vores kunder siger

Lignende kategorier

Sightseeing i Paris

Udforsk og opdag Paris og dens omgivelser med en af ​​vores spændende, komfortable og populære sightseeingture! Vi tilbyder både guidede ture og nogle mere på egen hånd ture som hop-af hop på ture. Samt cruises på Seinen og selvfølgelig masser af ture, der omfatter et besøg i Eiffeltårnet! Tag med os på en tur til Versailles eller Mont Saint-Michel, eller besøg det berømte Louvre. Nyd vores store udvalg af de mange seværdigheder, Paris har at byde på!

Ticmate velgørenhed

Sightseeing i Paris

Udforsk Paris (og mere til) med en dygtig guide! Her finder du guidede tur rundt på Paris' mest populære museer, såsom Louvre og Orsay-museet, samt heldagsture udenfor Paris. Vi har forskellige dagsture til Versailles, Normandiet, champagneregionen Reims, Mont-Saint-Michel klostret og meget mere.

Sorter efter
Søgeresultat: 1 - 50 (69)