Søg efter billetter

COVID information

  • Alle gæster skal medbringe og bære mundbind.
  • Alle gæster skal holde afstand og følge de anviste regler. Antal besøgende er reduceret, for at undgå store forsamlinger.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer ansigtsmaske og evt. andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du skal medbringe et gyldigt Coronapas, der viser du er færdigvaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun)

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Musée de l'Orangerie

Træd ind i museet i Paris: Musée de l'Orangerie. Du ser malerier af berømte kunstnere såsom Monet, Picasso, Rousseau og mange flere. Tag dig god tid til at gå igennem museet og nyde at kigge på kunsten på væggene.

Højdepunkter

- Nyd Caude Monets berømte malerier af åkander
- Oplev værker af blandt andet Pablo Picasso
- Nyd vidunderlige impressionistiske malerier
- Gå rundt i museet i dit eget tempo

Hvad kan jeg forvente?

Musée de l'Orangerie blev engang nærmest ikke benyttet. Nu er museet berømt og fyldt med kunstskatte. Her kan du se nogle af Monets berømte malerier af åkander. Dette er en betagende oplevelse for enhver, der elsker impressionistiske malerier. Leder du blot efter en måde at blive imponeret på, så er dette et sted, du skal besøge!

De impressionistiske malerier af Monet viser hans banebrydende malerteknikker og er uden tvivl et hovedpunkt i museet - noget, man bare må se. Inde i museet er der to ovale lokaler, hvor otte af hans massive kanvasser hænger - hvert kanvas er 2 x 6 meter! De ovale lokaler er delvist designet af Monet selv, og de gør derfor meget brug af naturligt lys.

Udover at se Monets malerier af åkander, så indeholder museet også værker af Cézanne, Matisse, Picasso, Renoir og Rousseau - bare for at nævne et par stykker. Tag dig god tid til at forsvinde ind i kunsten og virkelig lade maleteknikkerne overvælde dig med fortryllende indtryk!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur, eller vis billetten på din telefon.

Billetkategorier

Voksen (26+)

Åbningstider

Mandag og onsdag-lørdag: 9:00-18:00.
Tirsdag og søndag: Lukket.

Bestil
Fra 124 kr

lør, 13 aug 2022

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Åbningstider

Vejviser

Musée de l’Orangerie

Adresse
Jardin Tuileries 75001 Paris

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.