Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Versailles og Paris

1.0 (2)
Fra kr 1235
Besøg Versailles og deltag i en guidet tur på slottet. Se de Royale lejligheder, Grande Galerie (Spejlsalen) og Dronningens soveværelse . Efter besøget er der tid på egen hånd til at gå på opdagelse I den smukke park der omkranser slottet.

Efter Versailles kører vi tilbage til Paris, hvor der serveres frokost ( 3-retters menu, ingen drikkevarer) på en restaurant i hjertet af Paris.

Om eftermiddagen tager vi på en rundtur i Paris for at se alle de største Parisiske monumenter (audio guide på denne del af turen) som Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Invalides, Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg haverne, Saint-Germain des Prés og Eiffeltårnet .

Efter rundturen bliver du tilbudt at deltage i en 1 time lang sejltur på Seinen , så du kan beundre de berømte broer og lære mere om Paris’ fantastiske historie. Turen slutter med en tur op til 2. etage i Eiffeltårnet, hvor du kan nyde den smukke panoramiske udsigt over Paris.

Vigtig information :
- Turen er på Engelsk!
- Varighed: Næsten 10 timer
- Turen starter kl. 08:45 alle dage undtagen mandage
- Bådtur, indgangsbillet til Versailles, frokost (ingen drikkevarer) og adgang til 2. etage på Eiffeltårnet er alt sammen inkluderet i prisen!
- På udvalgte datoer vil besøget i Eiffeltårnet blive erstattet af et besøg i Montparnasse Tårnet. Montparnasse Tårnet giver dig det bedste 360° overblik Paris har at byde på inkl. en fantastisk udsigt til Eiffeltårnet. 
- Vi vil selvfølgelig gøre alt for at turen inkluderer et besøg i Eiffeltårnet, men det kan ikke garanteres på bestillingstidspunktet.
- Du, som vores kunde, vil blive informeret om dagens turplan er inkl. Eiffeltårnet, eller Montparnasse Tårnet, når du tjekker ind hos vores turoperatør i Paris, på selve dagen, og ikke før.
- Skulle turplanen inkludere et besøg i Montparnasse Tårnet i stedet for Eiffeltårnet, kan du vælge at afbestille, på stedet, og ikke deltage på turen. Herefter vil vi refundere dig for det fulde beløb du har betalt for turen.
- Hvis du vælger at deltage i turen med besøg i Montparnasse Tårnet i stedet for Eiffeltårnet, er der ingen mulighed for at bede om kompensation efter turen er gennemført.
- Husk at turen altid slutter ved foden af Eiffeltårnet, hvor der er rig mulighed for at tage billeder!
- Igen, det er vigtigt at understrege at i langt, langt de fleste tilfælde vil denne tur indeholde et besøg I Eiffeltårnet. Det er kun på ganske få afgange at vores turoperatør bliver nød til at erstatte besøget I Eiffeltårnet med i Montparnasse Tårnet
- Turen starter hos PARISCityVISION, 2 Rue Des Pyramides, 75001 Paris og slutter ved Eiffeltårnet

NB:
Under EM 2016(Fra 10. juni til 10 juli 2016) vil Eiffeltårnet kraftigt begrænse antallet af besøgende af sikkerhedsmæssige hensyn. D.v.s  at under EM 2016 fra 10. juni 2016 til 10 juli 2016 vil besøget i Eiffeltårnet i langt de fleste tilfælde blive erstattet af et besøg i Montparnasse Tårnet!
Derfor vil du Under EM 2016(Fra 10. juni til 10 juli 2016) IKKE kunne få refunderet dine billetter, hvis dagens turplan inkl. et besøg i Montparnasse Tårnet istedet for Eiffeltårnet, da det på langt de fleste datoer under EM 2016 vil være tilfældet!

Billetkategorier

Voksen (18+)
Barn (3-17)
Spædbarn (0-2): Gratis

Åbningstider

Dagligt (undtagen mandag) kl. 8.45. 

: 1.0

Bestil

lør, 21 jul 2018

Åbningstider

Dagligt (undtagen mandag) kl. 8.45. 

Vejviser

Versailles og Paris