Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Versailles: Guidet tur & Paris sightseeing

Fra kr 1235
Besøg Versailles og deltag i en guidet tur på slottet. Se de Royale lejligheder, Grande Galerie (Spejlsalen) og Dronningens soveværelse . Efter besøget er der tid på egen hånd til at gå på opdagelse I den smukke park der omkranser slottet.

Efter Versailles kører vi tilbage til Paris, hvor der serveres frokost ( 3-retters menu, ingen drikkevarer) på en restaurant i hjertet af Paris.

Om eftermiddagen tager vi på en rundtur i Paris for at se alle de største Parisiske monumenter (audio guide på denne del af turen) som Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Invalides, Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg haverne, Saint-Germain des Prés og Eiffeltårnet .

Efter rundturen bliver du tilbudt at deltage i en 1 time lang sejltur på Seinen , så du kan beundre de berømte broer og lære mere om Paris’ fantastiske historie. Turen slutter med en tur op til 2. etage i Eiffeltårnet, hvor du kan nyde den smukke panoramiske udsigt over Paris.

Vigtig information :
- Turen er på Engelsk!
- Varighed: Næsten 10 timer
- Turen starter kl. 08:45 alle dage undtagen mandage
- Bådtur, indgangsbillet til Versailles, frokost (ingen drikkevarer) og adgang til 2. etage på Eiffeltårnet er alt sammen inkluderet i prisen!
- På udvalgte datoer vil besøget i Eiffeltårnet blive erstattet af et besøg i Montparnasse Tårnet. Montparnasse Tårnet giver dig det bedste 360° overblik Paris har at byde på inkl. en fantastisk udsigt til Eiffeltårnet. 
- Vi vil selvfølgelig gøre alt for at turen inkluderer et besøg i Eiffeltårnet, men det kan ikke garanteres på bestillingstidspunktet.
- Du, som vores kunde, vil blive informeret om dagens turplan er inkl. Eiffeltårnet, eller Montparnasse Tårnet, når du tjekker ind hos vores turoperatør i Paris, på selve dagen, og ikke før.
- Skulle turplanen inkludere et besøg i Montparnasse Tårnet i stedet for Eiffeltårnet, kan du vælge at afbestille, på stedet, og ikke deltage på turen. Herefter vil vi refundere dig for det fulde beløb du har betalt for turen.
- Hvis du vælger at deltage i turen med besøg i Montparnasse Tårnet i stedet for Eiffeltårnet, er der ingen mulighed for at bede om kompensation efter turen er gennemført.
- Husk at turen altid slutter ved foden af Eiffeltårnet, hvor der er rig mulighed for at tage billeder!
- Igen, det er vigtigt at understrege at i langt, langt de fleste tilfælde vil denne tur indeholde et besøg I Eiffeltårnet. Det er kun på ganske få afgange at vores turoperatør bliver nød til at erstatte besøget I Eiffeltårnet med i Montparnasse Tårnet
- Turen starter hos PARISCityVISION, 2 Rue Des Pyramides, 75001 Paris og slutter ved Eiffeltårnet


Billetkategorier

Voksen (18+)
Barn (3-17)
Spædbarn (0-2): Gratis

Åbningstider

Dagligt (undtagen mandag) kl. 8.45. 

Åbningstider

Vejviser

Versailles: Guidet tur & Paris sightseeing

Adresse
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×