Middag i Eiffeltårnet, Cruise og Moulin Rouge

Middag i Eiffeltårnet, Cruise og Moulin Rouge

Pris fra 2314 kr

Nyd en middag på 1. etage i Eiffeltårnet, efterfulgt af et cruise ned af Seinen og slut aftenen af med cabaret på Moulin Rouge. Den perfekte aften i Paris og en af vores mest populære ture i Paris!

Højdepunkter:
- Nyd en romantisk aften i Paris
- Del en lækker middag på 1. etage af Eiffeltårnet
- Tag på et aftencruise på Seinen
- Nyd et enestående show i Moulin Rouge med champagne

Nyd en romantisk aften i Paris
Din aften i Paris starter med en middag og drikkevarer på restaurant 58 Tour Eiffel, som ligger på 1. etage af Eiffeltårnet. Oplevelsen giver middag med en udsigt en hel ny betydning!

Efter middagen venter en båd fra Bateaux Parisiens for foden af Eiffeltårnet, som vil sejle jer ned af Seinen, så I kan nyde og opdage mange af Paris' smukke monumenter og seværdigheder oplyst om aftenen. 

Båden lægger igen til kaj ved foden af Eiffeltårnet, hvor bussen tager dig videre til Moulin Rouge, hvor du vil opleve showet 'Féerie' - den nyeste Moulin Rouge cabaret. Her vil du få serveret en halv flaske champagne til at nyde sammen med showet. 

En luksusbus vil køre jer rundt mellem attraktionerne på denne tur, og der er en fransk- og engelsktalende guide med hele vejen.

Turen foregår på engelsk og fransk.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved vores agent PARISCityVISIONs kontor tæt på Louvre Museum. Adressen vil fremgå af din e-billet. 

Du bedes møde op min. 30 min. inden turens start. 

Hvor ender turen?
Turen slutter tilbage ved PARISCityVISION-kontoret. 

I bussen bliver du spurgt om, hvilket hotel du bor på, og er det i centrum af Paris, vil bussen køre hen i nærheden af dit hotel, så du har mulighed for at stå af der. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 7-8 timer.

Er der en dress code?
Ja, din påklædning skal være smart og afslappet. Slip, jakkesæt eller kjole er valgfrit. Jeans, shorts og sneakers er ikke tilladt. 

Er Moulin Rouge egnet for børn? 
Nej, showet på Moulin Rouge egner sig ikke for børn, og børn under 6 år er ikke tilladt i teatret. 

Vigtig information:
- Både restauranten 58 Tour Eiffel og Moulin Rouge er meget populære, så der kan være ventetid og kø før I bliver lukket ind på de to steder. 
- De lukker altså mange mennesker ind på Moulin Rouge, så pladsen kan føles noget trang. 
- Er I mere end 8 personer, er det ikke sikkert I får jeres eget bord på restauranten, I bliver måske delt ud på flere borde. 
- I sjældne tilfælde, og nogen gange pga. vejret, bliver der byttet om på middagen og cruisen, således at man starter med cruisen hvorefter middagen nydes i Eiffeltårnet. Dette kan ske med meget kort varsel, således at vi ikke kan nå at kontakte jer. Vi beklager den ulejligheden det måtte medføre.
- I sjældne tilfælde vil river cruise ikke være tilgængeligt på din bookede tur. Du vil i et sådant tilfælde modtage en billet til et river cruise, som du kan benytte på en anden dag som du selv vælger.

 

Fantastisk 4.7

4.7 6 kundekommentarer
Kan klart anbefales

Super middag, og et fantastik Cruise, vejret var med os.
Showet i Moulin Rouge, var godt, men der var meget varmt, og vi ville gerne have været tætter på scenen.
Guiderne var fantastiske til sørge for, at vi kom de rigtige steder hen.

Linette sigsgaard, Munkebo
TOR, 09 JUL 2015
4.7
Fantastisk oplevelse i Moulin Rouge

Meget søde guider sørgede for at få os sikkert og komfortabelt fra arrangement til arrangement. Fin og okay middag i Eiffeltårnet med forudbestemt menu. Dejlig sejltur på Seinen og derefter afslutning på fantastiske Moulin Rouge, hvor showet virkelig tog vejret fra os - meget flotte kostumer og professionel optræden.
Vi anbefaler varmt det samlede pakke arrangement.
Venlige hilsner fra Conny Corneliussen & Thomas F. Jørgensen

Conny, Bjæverskov
TIR, 12 AUG 2014
4.7
Once in a lift time experience

Aftenen var helt sikkert en oplevelse for livet. Lige fra mødestedet fik vi så meget service fra guiderne. Maden var helt fantastisk, men vi kunne lige nå at spise op, så skule vi videre. Der kunne vi godt haft 15 min mere. Sejlturen var super, vi så rigtig meget, og vejret var dejligt. Det som toppede aftenen var Moulin Rouge, det var simpelthen så imponerende. Dansene, sangene og kostumerne, alt var så flot :-)

Sóley, Fámjin
SØN, 20 JUL 2014
4.7
Super oplevelse

Hele aftenen var en super oplevelse, gode værter som guidede os fint gennem hele programmet. Dejligt at vi hele tiden blev anvist pladser, følte ikke på noget tidspunkt at vi skulle skynde os.
Tak for en rigtig god aften på vores føste tur til Paris.

Marianne, Fredericia
LØR, 10 MAJ 2014
4.7
Intet mindre end fantastisk

Denne tur kan kun klart anbefales til alle der kommer til Paris. Vi blev hentet af en bus ved mødestedet og blev kørt rundt mellem tingene så man kun skulle lade sig transportere rundt og nyde aftenen :) middagen var rigtig lækker i Eiffeltårnet, og man nåede at spise op inden den næste ret kom. Cruise på Seinen var fantastisk flot, og lige da vi kom tilbage til Eiffeltårnet passede det lige med at det flotte lys show blev tændt. Aftenens ultimative højdepunkt var Moulin Rouge, en kæmpe oplevelse og et rigtig godt show :) Sidst men ikke mindst skal der være plads til en kæmpe ros til guiderne på turen, de var flinke og rare, vel forberedte og de sørgede for at det hele kørte som smurt

Kenni, Hjørrinh
TIR, 13 AUG 2013
4.7
En super oplevelse.

Hele turen var rigtig god og helt klart en oplevelse værd.
Man blev fra første mødepunkt guidet til destinationerne og busserne man kørte i var helt iorden.
Maden i Eiffeltårnet var lækkert tilberedt og en tilpas mængde. Det eneste der var et minus, var at fordi man skule nå så mange ting, så følte man at tallerken blev taget mens man stadig spiste den sidste bid.
Sejlturen var fin og man sad i læ og under dække så man ikke blev kold/våd. Der var en guide med på turen som fortalte om de forskellige seværdigheder der var langs seinen.
Moulin Rouge var sindsygt flot og kostumer og perfomerne var helt i top. Det eneste der ødelagde det og gjorde at aften ikke får topkarakter var at der slet ikke var en råd tråd i optrædelsen. Så man sprang frem og tilbage i tid og sted og havde mere fornemmelsen af at de skulle have vist så mange sten og fjer som muligt.
Men alt i alt en oplevelse værd :-)

Cecilie støving, Aalborg
TIR, 16 APR 2013
4.7

Bestil billetter

Vælg dato
Middag i Eiffeltårnet, Cruise og Moulin Rouge Info
Middag i Eiffeltårnet, Cruise og Moulin Rouge, ParisBilletter.dk

Middag i Eiffeltårnet, Cruise og Moulin Rouge
Du bedes møde op senest 30 min. før turens start ved PARISCityVISION:
2 Rue des Pyramides
75001 Paris

Info

Middag i Eiffeltårnet, Cruise og Moulin Rouge
Turen starter hver aften kl. 18:15.

Vejviser

Vejviser
Benyt Metro Linie 1 til "Tuileries" Stationen

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv