Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Eiffeltårnet: Reserveret adgang til 2. etage + cruise + sightseeing

4.2 (316)

Eiffeltårnet: Reserveret adgang til 2. etage + cruise + sightseeing! Denne billet, giver dig ikke kun adgang til Eiffeltårnet 2. etage, du kommer til at opleve alt Paris har at byde på. Du vil se de største seværdigheder i Paris på en bustur gennem byen. Du får også et cruise på Seinen, hvorfra du kan se Paris' største seværdigheder og høre mere om deres historie og arkitektur.

Højdepunkter

- Spring køen over til Eiffeltårnet.
- Adgang til 2. etage med elevator.
- Få en hel times cruise på Seinen.
- Se alle de største seværdigheder i Paris.
- Oplev det bedste af Paris på en bustur gennem byen

Hvad kan jeg forvente?

Oplev Paris på land, til vands og i luften

Spring køen over til Eiffeltårnet

Første del af  turen er et besøg i Eiffeltårnet, hvor du vil blive vist direkte hen til elevatoren der tager dig til 2. etage i Eiffeltårnet, hvorfra du har en helt fantastisk udsigt over hele Paris.

Guidet bustur igennem Paris
Herefter er der arrangeret en sightseeing tur med bus med rundt i Paris. Busturen giver dig et bredt og underholdende indblik i det historiske Paris, og du vil opleve Paris' mange pladser, broer, gader og bygninger så som: Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero, Invalides, Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg-haverne, Saint-Germain des Prés og naturligvis Eiffeltårnet.
Du får adgang til en audioguide på turen.

Tag et cruise på Seinen
Busturen igennem Paris ender ved foden af Eiffeltårnet, hvor du bydes velkommen til sidste del af turen: En times sightseeing cruise ned af Seinen. Fra båden har du et godt udsyn til Paris' mange flotte bygninger og arkitektur set fra Seinen og igennem bådens glastag. Også her er turen guidet via en audioguide

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail. Mobilbilletter er accepteret.

Pssst - Det er vigtigt du er på mødestedet senest 10 min. før turen starter. Mødestedet er meget tæt ved Eiffeltårnet, og præcis adresse vil fremgå af din e-billet. Her møder du vores repræsentant, som vil sørge for din tur starter uden problemer, og at du netop får prioriteret og spring-køen-over adgang til Eiffeltårnet. Du skal ganske enkelt være der til tiden, da vi ikke kan vente på deltagere der kommer for sent. 

Vigtig information

- Audioguiden er en app du kan downloade på din mobiltelefon. Du skal medbringe egne høretelefoner til din mobiltelefon, så du kan høre og få glæde af audioguiden.
- Vores repræsentant vil sørge for i får prioriteret adgang til elevatorerne, med mindst mulig ventetid. Du kan dog ikke springe køen over til sikkerhedstjekket, hvilket er et krav, og en sikkerhed for alle gæster. Ved sikkerhedstjekket, kan der være ventetid, og det er uden for vores kontrol, og kan ikke undgås.
- Cruiset på 1 time, kan nydes når du vil i løbet af den dag du har bestilt – også om aftenen. Der er ikke noget specielt tidspunkt du skal gå ombord, du springer bare på den første og bedste båd, der passer i dine planer.
- I visse tilfælde, og pga. Eiffeltårnets ekstreme popularitet, kan det blive nødvendigt at rokere om på delelementerne i denne tur (f.eks. cruise og sightseeingtur) så rækkefølgen kan ændres. Dette kan ske med meget kort varsel, og er uden for vores kontrol.

Billetkategorier

Voksen (12+)
Barn (3-11)
Spædbarn (0-2): Gratis

Åbningstider

Venligst tjek booking kalenderen for ledige datoer og tidspunkter.

Hvad er ikke med i prisen?

- Adgang til 3. etage

Bestil
Fra 293 kr

lør, 13 jul 2024

Med elevator

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Audioguide

Varighed: 4 timer

Hvad er med i prisen?

- Spring køen over-billet til Eiffeltårnet.
- Adgang til 2. etage med elevator.
- En bustur gennem Paris.
- Et cruise på Seinen.
- En audio guide.

Åbningstider

Vejviser

Eiffeltårnet: Reserveret adgang til 2. etage + cruise + sightseeing

Adresse
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.