Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Seværdigheder & ture i Paris

Velkommen til ParisBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til cabaret, oplevelser eller sightseeingture i Paris. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til f.eks. Moulin Rouge eller Lido de Paris, eller hvad med middag i Eiffeltårnet, en guidet tur på Louvre eller et middagscruise ned ad Seinen?

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Det Essentielle Paris

4.1 (11)
Fra kr 935
Vil du gerne opleve det bedste af Paris? Så er det her turen for dig! Denne tur består af tre dele: En bustur med audioguide, et scenisk cruise på Seinen efterfulgt af en lækker 2-retters frokost i Eiffeltårnet. 

Højdepunkter:
- Oplev det bedste af Paris
- Udforsk byen fra en sightseeingbus
- Nyd 1-times cruise på Seinen
- Spis frokost på 1. sal i Eiffeltårnet

Sightseeing, cruise & frokost i Eiffeltårnet
Første del af denne tur er en sightseeingtur med bus. Du vil få udleveret en audioguide (mere end 13 sprog bla. engelsk, fransk, tysk og spansk), som giver dig et bredt og underholdende indblik i det historiske Paris.

Du vil også opleve Paris' mange pladser, broer, gader og bygninger, så som Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero, Invalides, Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg-haverne, Saint-Germain des Prés og naturligvis Eiffeltårnet. 

Busdelen af turen ender ved foden af Eiffeltårnet, hvor besætningen fra en af Bateaux Parisiens' flotte både byder velkommen til anden del af turen: En times sightseeing cruise ned af Seinen.

Bådene har glastag og en terrasse bagerst og gangveje, så du kan komme hele vejen rundt, så de er perfekte til at beundre Paris' mange flotte bygninger og arkitektur. Også her vil du få udleveret audioguides med både tekst og musik på udvalgte steder og tidspunkter. 

Båden ligger igen til ved foden af Eiffeltårnet, hvor du vil blive vist direkte hen til elevatoren der tager dig til 1. etage i Eiffeltårnet. Her vil du nyde en 2-retters menu inkl. drikkevarer på Restaurant 58 Tour Eiffel - den sidste del af din tur.

Denne tur er meget populær og nogle gange bliver den udsolgt hurtigt, hvis du ikke kan få billetter til den dato du ønsker, så inkluderer vores Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet de samme højdepunkter. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved PARISCityVISION-kontoret. Adressen vil fremgå af din billet.  

Du bedes møde op 30 min. inden turen starter. 

Hvor ender turen?
Turen slutter ved Eiffeltårnet. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 5 timer plus hvor længe du vil bruge i Eiffeltårnet efterfølgende. 

Billetkategorier

Voksen (12+)
Barn (3-11)
Spædbarn (0-2): Gratis

Åbningstider

Dagligt kl. 9 & 12.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spring køen over

Åbningstider

Vejviser

Det Essentielle Paris

Adresse
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.