Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Les Invalides: Spring køen over

Besøg det fantastiske Invalides Museum i centrum af Paris, som består af adskillige lokationer: Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, Saint-Louis-katedralen og Église du Dôme. Du får adgang til dem alle.

Højdepunkter

- Undgå køerne til Invalides-museet
- Besøg kirken Église du Dôme
- Se Napoleons imponerende gravsted
- Beundre Charles de Gaulle-monumentet
- Tag børn med under 18 år gratis

Hvad kan jeg forvente?

Hôtel National des Invalides er et must for alle historieinteresserede, særligt hvis du er interesseret i fransk historie. Museet er lokaliserede på venstre side af Seinen tæt på Pont Alexandre III og består af flere lokationer: Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, Saint-Louis-katedralen og kirken Église du Dôme.

Musée de l'Armée huser flere end 500.000 objekter, inklusiv våbensamlinger, emblemer og malerier. Her kan du tilkøbe en digitaltur og lære endnu mere om stedet. 

Saint-Louis katedralen blev designet i 1676 af arkitekt Jules Hardouin-Mansart. Kirken Église du Dôme er det kongelige kapel, som hænger sammen med Saint-Louis katedralen. Over en kilometer høj, er kirken blevet en militær helligdom og Napoleon d. 1 hviler her. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til vores agent PARISCityVISION i Paris. 

Hvordan fungerer det?
Når du kommer til Paris, skal du ombytte dine e-billetter til de originale museumsbilletter hos vores agent PARISCityVISION, inden du besøger Invalides-museet. 

Hvor længe er min billet gyldig?
Din indgangsbillet til Invalides-museet er gyldig en uge fra den dag du afhenter dem på PARISCityVISIONs kontor.

Billetkategorier

Voksen (18+)
Barn (3-17)
Spædbarn (0-2): Gratis

Bestil
Fra 155 kr

ons, 4 okt 2023

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Hvad er med i prisen?

Din billet giver dig adgang til de permanente samlinger, kirken Église du Dôme, Napoleons gravsted, Saint-Louis katedralen, Charles de Gaulle-monumentet, den midlertidige udstilling, Musée de l'Ordre de la Libération og Musée Plans-Reliefs. 

Vejviser

Les Invalides: Spring køen over

Adresse
2 rue des Pyramides 75001 Paris

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.